Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο Κωτσοβος ζηταει δημοτικο συμβουλιο για τα σκουπιδια

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πρόταση Ελπίδας”, Σωτήρης Κωτσοβός, ζήτησε με επιστολή του από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει άμεσα συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Στην επιστολή του ο κ. Κωτσοβός αναφέρει τα εξής:

κ. Πρόεδρε,
σχετικά με την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, γύρω από το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιφέρειά μας, καθώς και για την λειτουργία των σταθμών δεματοποίησης, μεταφόρτωσης, ανακύκλωσης, κ.α. και δεδομένου ότι χώροι απ΄αυτούς καθορίστηκαν και στην περιοχή του Δήμου μας,
Παρακαλούμε, λόγω του κατεπείγοντος και εν όψει λήψεων τελικών αποφάσεων από τις αρμόδιες αρχές, με δική σας πρωτοβουλία, να συνέλθει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας, με θέμα την πλήρη ενημέρωσή μας σ΄αυτά , αφού ως γνωστόν ουδεμία ενημέρωση έχουμε για τις τελευταίες επι μέρους σχετικές ενέργειες και αποφάσεις .

Η άγνοια και η ανησυχία τόσο του Δ.Σ. όσο και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, θα παρατείνεται, όσο παρατείνεται η έλλειψη αληθούς πληροφόρησης πάνω σ΄αυτά.

Το Δ.Σ. του Δήμου μας, πιστεύουμε ότι είναι το κορυφαίο όργανο που έχει το δικαίωμα της γνώσης, της ενημέρωσης αλλά και της άποψης για τα αληθή δεδομένα, από και προς όλους.

Ελπίζουμε στην αποδοχή του αιτήματός μας και για τις άμεσες δικές σας ενέργειες.

Με εκτίμηση

Σωτήρης Κωτσοβός
«ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου