Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ολοκλήρωσε την απολογία του ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο Γιώργος Πατέλης - Προκλητική συγκέντρωση οπαδών έξω από την Ευελπίδων που φώναζαν «Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή» - Έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμενε ο Νίκος Μίχος- Λίγο πριν οδηγηθεί στην Ευελπίδων έστελνε επιστολή-μήνυμα με... στίχους από κλέφτικο τραγούδι



Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγη ώρα μετά τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης. Μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο στην Ευελπίδων μεταφέρθηκαν άλλοι πέντε από τους συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης.
Τον κ. Μιχαλολιάκο υποδέχθηκαν περίπου 200 οπαδοί της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Άκου το αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μία φορά», αλλά και «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και βουλευτές που αφέθηκαν το πρωί ελεύθεροι.

Στην Ευελπίδων, μάλιστα, τον περίμενε ο Νίκος Μίχος, ο οποίος ήθελε να μπει μαζί του στον ανακριτή, ωστόσο εμποδίστηκε από αστυνομικούς. Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκεται και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου , Ελένη Ζαρούλια, αλλά και η κόρη τους, Ουρανία.  
 03/10/2013    01:30 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου