Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας



Τοπικές βροχές στα νότια και ανατολικά και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο, στρεφόμενοι σε νοτιοδυτικούς αργότερα ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 7 και πιθανόν 8 μποφόρ.


Νεφώσεις στην Αθήνα με βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς και βελτίωση των συνθηκών από το βράδυ με το θερμότερο όμως να φτάνει τους 11 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται βροχές, βελτίωση από το μεσημέρι και θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου. Σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο νεφώσεις και κατά τόπους βροχοπτώσεις, σε Κυκλάδες και Κρήτη τοπικές βροχές και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς κελσίου ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους τοπικά έως και 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως τους 22 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου