Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

22/10/1988 Η "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" του Α. Παπανδρέου από το Χέρφιλντ + ΛΙΑΝΗ

ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΌΜΕΝΑ ΤΟΥ .....


Σαν σήμερα, ο Ανδρέας Παπανδρέου προχώρησε σε μία κίνηση που έμελλε να αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στη μετέπειτα προσωπική και πολιτική του πορεία.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου επιστρέφει από το Λονδίνο, μετά την επέμβαση μπαι-πας, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Χέρφιλντ. Καθώς κατεβαίνει από τη σκάλα του αεροπλάνου, με ένα νεύμα του καλεί κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας τη σχέση του.Στις 22 Οκτωβρίου του 1988 ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος επέστρεψε από το Λονδίνο, μετά την επέμβαση ανοικτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Χέρφιλντ.

Καθώς κατεβαίνει από τη σκάλα του αεροπλάνου, με ένα νεύμα του καλεί κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας τη σχέση τους. Την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού παραληρούσαν χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που κυμάτιζαν σημαίες της Ελλάδας και του Κινήματος, υποδεχόμενοι τον ηγέτη τους.

Η πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής έγινε και επισήμως, έναν χρόνο αργότερα, η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Ανδρέα. Από τους αιθέρες, πρώτη κυρία της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου