Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Με είκοσι ομάδες τη σεζόν 2016-17 η Β' Εθνική

Τη βούληση να αριθμεί 20 ομάδες το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17, εξέφρασε την Πέμπτη το Δ.Σ. Football League. Αδειοδότηση πριν τα πλέι οφ (για τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά) και με κριτήρια Super League, 
αποφάσισε η "μικρή" λίγκα

Συνεδρίασε την Πέμπτη 10/10 το Δ.Σ. της Football League και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων. Αποφασίστηκε ότι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ θα πρέπει να αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ πριν από την έναρξη αυτών, ενώ τα κριτήρια που θα ισχύσουν θα είναι ανάλογα με αυτά που ισχύουν για τις ομάδες της Super League.
Αναφορικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος για τη διετία 2014-2016 και με σχετικό έγγραφο που στάλθηκε στην ΕΠΟ, αποφασίστηκε τόσο την περίοδο 2014-2015 όσο και τη σεζόν 2015-2016 να ανέβουν 4 ομάδες από τη Γ' Εθνική και να υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική 8 ομάδες. Με αυτό τον τρόπο, θα μείνουν μάξιμουμ 20 ομάδες και φυσικά θα υπάρχει μόνο ένας όμιλος στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της "μικρής" λίγκας:

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, υπήρξε ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Σπύρο Καλογιάννη για τις συμβάσεις των τηλεοπτικών και της ΟΠΑΠ Α.Ε. Έγινε ειδική μνεία και εκτενής ανάγνωση του Π.Κ., σε ότι αφορά τις ρήτρες βίας και διαφάνειας που περιλαμβάνονται στις συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Διοργανώτριας και ΠΣΑΠ.

Σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση για τα επόμενα δυο χρόνια, η βούληση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ είναι ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 να είναι 20. Το έγγραφο απεστάλη στην ΕΠΟ.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος Νέων ορίστηκε για τις 3-11-2013.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός για τη σεζόν 2013-2014.

Τέλος, αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για κοινωφελείς σκοπούς, έως το τέλος Δεκεμβρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου