Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Δημότες και δημότισσες,
Προσωπικά ανέλαβα μία σημαντική απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου. Η επιλογή μου σχετίζεται τόσο με την κρισιμότητα των στιγμών και των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε στα πλαίσια της αναγκαιότητας να δώσουμε ώθηση στην τοπική οικονομία όσο και με την προσωπική φιλία που με συνδέει με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Τάσο Λάμπρου εδώ και δώδεκα χρόνια.


    Ως ελεύθερος επαγγελματίας – επιχειρηματίας εδώ και τριάντα χρόνια πήρα την απόφαση να ζητήσω την στήριξή σας, τη ψήφο σας για να δουλέψω συστηματικά για να εφαρμόσουμε ένα αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης του Κρανιδίου.
   Όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τόσο του Κρανιδίου όσο και ολόκληρου του Δήμου Ερμιονίδας.
    Προσωπικά δεσμεύομαι από την 1η Σεπτεμβρίου και με τη βοήθεια όλων σας να προχωρήσουμε σε ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα που εντός λίγων ημερών μέχρι το τέλος του 2014 να μπορεί να αλλάξει την εικόνα της πόλης του Κρανιδίου. Το πρόγραμμα αυτό πρέπει να έχει δύο άξονες: τη βελτίωση του δημοτικού φωτισμού και την άμεση λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης του Κρανιδίου.
    Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, με τους δημοτικούς υπαλλήλους, με τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και τα αρμόδια όργανα του Δήμου για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
     Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω συστηματικά για τα εξής ζητήματα που έχει ανάγκη η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου:
    1.  Βελτίωση του δημοτικού φωτισμού στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης του Κρανιδίου.
     2.  Άμεση λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
     3.   Λήψη μέτρων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο για την τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην πόλη του Κρανιδίου.
     4.  Καθιέρωση ενός κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στην πόλη του Κρανιδίου με πανελλήνιο χαρακτήρα.
     5.  Στήριξη με κάθε μέσο της Γιορτής της Ελιάς και του Ελαιολάδου και προβολή της στα Μ.Μ.Ε.
     6.   Αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του δάσους της Αγίας Άννας.
     7.   Συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο οι οποίοι έχουν τη βούληση να βοηθήσουν τη δράση και τα έργα τα οποία θα υλοποιήσει η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου.
      8.  Στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών με τη χάραξη νέας τιμολογιακής πολιτικής στις ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος.
     9.   Αξιοποίηση όλων των επιφανών Κρανιδιωτών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και επιστημονικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
    10.  Αναπλάσεις στον παραδοσιακό οικισμό κοντά στο Δημαρχείο (άνοδος-κάθοδος Δημαρχείου).
    11.  Στήριξη των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.
         Δεσμεύομαι ότι αν αναλάβω μία θέση ευθύνης στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, δε θα επιβαρύνω το δημοτικό προϋπολογισμό.

Παναγιώτης Σ. Λεμπέσης
Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου
με τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τάσο Λάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου