Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μετά το Ναυπλίο και στον Μαραθώνιο Αθηνών η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ »



Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ » αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα 90 μέλη και τις φίλες – ους που πήραν μέρος στον "1ο Μαραθώνιο Ναυπλίου" και χάρηκαν μαζί μας την διαδρομή και το εορταστικό κλίμα σε μια πραγματικά λαμπρή ημέρα.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η οργανωμένη συμμετοχή της Ομάδας Διακοπής Καπνίσματος, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους και την απαλλαγή τους από τη συνήθεια του καπνίσματος που αιχμαλώτιζε κάθε ενεργητικότητα τους.

Ένας φίλος ο κύριος Βασίλης έχει αναρτήσει στο Facebook στη σελίδα μας << Αλληλεγγύη Αργολίδας >>.

"Είμαι από τους κερδισμένους, Κοντεύω 3 χρόνια διακοπής καπνίσματος ( μαχαίρι ) και νοιώθω ότι ξαναγεννήθηκα, γεμάτος ενέργεια και όρεξη……Καλή δύναμη και θέληση εύχομαι σε σας και τις ομάδες σας."

Εμείς ευχόμαστε να είναι πολλοί αυτοί που έχουν τα ίδια συναισθήματα με τον κ. Βασίλη. Στους άλλους που δεν τόλμησαν ακόμη είναι καιρός να το σκεφθούν, ο Μαραθώνιος Αθηνών είναι μπροστά μας.

Εμείς κάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες που ο ΣΕΓΑΣ έχει δρομολογήσει. Έχουμε δηλώσει 70 συμμετοχές για τα 5 χιλ. και 15 για τα 10 χιλιόμετρα. Όσες και όσοι ενδιαφέρεσθε πρέπει έως τις 30 Απριλίου να έχετε δηλώσει συμμετοχή. Πρέπει δηλαδή να έχετε περάσει από το γραφείο του συλλόγου και να έχετε συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής μαζί με το αντίτιμο.

Η δέσμευση αυτή επιβάλλεται από το ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση. Πέραν αυτής της ημερομηνίας ο σύλλογος υποχρεούται να αποδεσμεύσει τις κρατήσεις που έχει σαν υπόλοιπο.
Μη σκεφθείτε πως είναι ενωρίς, ο χρόνος τρέχει και η

9η Νοεμβρίου, ημέρα του Μαραθώνιου Αθηνών έρχεται. Βιασθείτε για να είστε στην ομάδα.
Δ/νση: Γούναρη 47 Άργος. Τηλέφ. 27510-68858 Ώρες γραφείου 18.00- 20.00 Δευτέρα - Τετάρτη – Παρασκευή.



Φιλικά
το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου