Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Βράζουν στο Ναύπλιο!



Ο Πανναυπλιακός έχασε 2-0 από την Αχαϊκή και η διοίκηση εξέφρασε δυσφορία για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ομάδα του Ναυπλίου αναφέρει:
Ο Πανναυπλιακός εκφράζει την έντονη διαμαρυρία και αγανάκτησή του για τη διαιτησία που συνάντησε στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αχαϊκή. Θεωρούμε ακατανόητη και απαράδεκτη την απόφαση του επόπτη Σταματάκου να ακυρώσει καθαρό γκολ της ομάδας μας στο 45′ του αγώνα, απόφαση η οποία μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι και διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό το τελικό σε βάρος μας αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία της διοίκησης του Πανναυπλιακού είναι να μην ασχολείται με τις διαιτητικές αποφάσεις και μπορεί κανείς να εύκολα να διαπιστώσει ότι εδώ και χρόνια δεν έχει αντιδράσει ακόμη κι όταν η ομάδα έχει αδικηθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σε περιπτώσεις σαν τη σημερινή θα μείνει απαθής, όταν διακυβεύεται με τέτοιο τρόπο η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει το ιστορικό μας σωματείο να εκπροσωπεί την πόλη μας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Απεναντίας, επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Αχαϊκής για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του Πανναυπλιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου