Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Αναπάντητες ερωτήσεις από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑργολίδας Ιωάννη Αποστολόπουλο


Προς :
Πρόεδρο Ε.Π.Σ. Αργολίδας
Κο. Αποστολόπουλο Ιωάννη  
   Μας ενημερώσατε ότι την Παρασκευή  3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης όλων των συντελεστών που συνέδραμαν στη διεξαγωγή του τουρνουά Ποδοσφαίρου ΑΤΡΕΑΣ 2016.Είμαστε πάντα θετικοί να επιβραβεύονται οι χορηγοί που συντελούν στη διεξαγωγή αυτών των αθλητικών εκδηλώσεων.

   Σας ερωτούμε  :
1  ) Αν έχει πάρει απόφαση το Δ.Σ.  της   Ε.Π.Σ. Αργολίδας για τους φορείς και τους χορηγούς που θα τιμηθούν ως συντελεστές  για την  διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού τουρνουά ΑΤΡΕΑΣ 2016 που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο  ή έχετε πάρει απόφαση  μονομερώς ;  Αν  έχει πάρει απόφαση το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ζητούμε τα πρακτικά της απόφασης. ( Έχει να γίνει Δ.Σ. από τα τέλη του 2015 ) .
 2) Λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε ως χώρα και την άσχημη οικονομική κατάσταση  της Ε.Π.Σ. Αργολίδας όπως εσείς διατυμπανίζεται, πόσο είναι το κόστος της όλης εκδήλωσης στο Φουγάρο ; Έχετε πάρει απόφαση για το κόστος της εκδήλωσης μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ; Αν έχετε πάρει ζητούμε τα πρακτικά.
 3) Να μας ενημερώσετε ποιοι ήσαν οι χορηγοί του τουρνουά ΑΤΡΕΑΣ και τι ποσά συγκεκριμένα είχε δώσει ο καθένας ; και πόσα ήταν τα έξοδα του τουρνουά ΑΤΡΕΑΣ 2016;
    Περιμένουμε άμεσα να μας απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα, ευελπιστώντας  στην τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών.


Με τιμή
Βασίλης  Γ. Σιδέρης
                                                    Κατσένης  Δημήτριος
                                                     Λαμπρόπουλος Ιωάννης

       Μέλη  Ε.Π.Σ  Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου