Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια περίοδο που οι σχέσεις των κομμάτων μεταξύ τους είναι τουλάχιστον εχθρικές και ο λαός αμφισβητεί σε σημαντικό βαθμό την αξιοπιστία των κομμάτων, η κυβέρνηση αποφασίζει να περάσει τροπολογία για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους.

Θα αναρωτηθεί κανείς. Είναι κακό ; Οχι, και για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι καθόλου κακό, ούτε από ιδεολογικής απόψεως ούτε απο ηθικής, παρά το ότι βρισκόμαστε επισήμως σε ένα ορθόδοξο χριστιανικό κράτος αλλά και ουσιαστικά ο λαός πιστεύει κατά 98% στην χριστιανική θρησκεία. Άλλωστε ο ίδιος ο θεμελιωτής αυτής της θρησκείας, ο Ιησούς, έδωσε ξεκάθαρα το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής πίστης, εν αντιθέσει με τους μουσουλμάνους που κηρύττουν ιερό πόλεμο στους άπιστους με αποτέλεσμα να έχουν φθάσει στο σημείο της εκδήλωσης τρομοκρατικών ενεργειών ανά τον κόσμο.

Προκύπτει το ερώτημα λοιπόν, για ποιους κτίζεται αυτό το τζαμί, αφού νομιμοποιείται έτσι η ύπαρξη των εκατομμυρίων πια παράνομων μουσουλμάνων στην χώρα μας.
Εννοείται βέβαια, ότι παρά τη λαθραία ύπαρξη τους στην Ελλάδα, δικαιούνται χώρο λατρείας, όπως ο κάθε άνθρωπος, όμως πρέπει να σκεφθούμε πρώτα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη απέναντι στο κράτος και τις υποχρέωσεις του κράτους στους πολίτες του.

Το ζήτημα αυτό ίσως όμως να είναι και πιο βαθύ αλλά και βαρύνουσας σημασίας, αφού δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί 100 χρόνια απο την γενοκτονία των Ποντίων, από την τραγική μικρασιατική καταστροφή, όπου με πρόσχημα την χριστιανική πίστη, οι Τούρκοι κατέσφαξαν ολόκληρους λαούς, ξερίζωσαν χιλιάδες οικογένειες με ακραίες και βίαιες εγκληματικές μέθοδους, εις το όνομα του καλού θεού Αλλάχ.

Και διερωτώμαι πως χωρίς μια συγγνώμη εξαγνισμού, χωρίς την αποδοχή και καταδίκη αυτών των αποτρόπαιων εγκληματικών πράξεων από μέρους των μουσουλμάνων, εμείς αποφασίζουμε να τους κτίσουμε χώρο λατρείας ;
Πόσο εύκολα ξεπουλάμε εμείς οι Έλληνες την αξιοπρέπειά μας! Είμαστε αυτοί που λέμε με μεγάλη ευκολία, χωρίς συνείδηση, «ας κοιτάξουμε το μέλλον, ας αφήσουμε το παρελθόν”.

Προτιμούμε να αποκαλούμαστε … δήθεν “προοδευτικοί», και να αφήνουμε κάποιους να λένε εύκολα και απροκάλυπτα ότι ο Κολοκοτρώνης και ο Κανάρης ηταν σφαγείς, προτιμούμε να εκλέγουμε για να μας διοικήσουν, δεκαετίες τώρα, αυτοί που μας κατέστρεψαν με τα σκάνδαλα τους, τα αντιλαϊκά μέτρα τους και τις πελατειακές σχέσεις.

Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τα βρήκαν πολύ εύκολα σε αυτή την απόφαση για το τέμενος, έδειξαν ότι μπορούν να συμφωνούν και κάπου, …σε κάποια σχέδια τους μακροπρόθεσμα.

Γιατί δεν συμφωνούν να πάνε ενωμένοι στην Ευρώπη, ενωμένοι σαν γροθιά, για να υπερασπιστούν τη χώρα τους ; Έχουν κάποιο κώλυμα σε αυτό ;
Και γιατί, μέσα σε αυτή την τραγική οικονομική εξαθλίωση που βιώνει η χώρα, αποφάσισαν να κάνουν αυτό το τεράστιο έξοδο ; Ας πρόσεφεραν τα χρήματα για την ανέγερση του τεμένους οι μουσουλμανικές χώρες. Αυτές αφορά άλλωστε το θέμα και τους πολίτες τους…

Οφείλουμε και μια επιβράβευση στους ΑΝΕΛ, οι οποίοι δεν υπέκυψαν αν και βρίσκονται στην εξουσία, κάτι που δεν έπραξε κάποτε ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΜΑΡ.
Μη μου πείτε λοιπόν ότι ειναι ακροδεξιό να είσαι πατριώτης!!
Φανταστείτε, με την ίδια λογική, στην αρχαία Αθήνα να είχε δημιουργηθεί το ιερό του θεού των Περσών…
Η ιστορία θα γράψει για όλους και ο ιστορικός του μέλλοντος θα τους κρίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου