Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο πρώην Λαοκρατικής Κογκρέσου βοηθός....

* Ο πρώην Λαοκρατικής Κογκρέσου βοηθός ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο γυναίκες έλαβαν καθόλου χρόνο φυλακή επειδή ο δικαστής πιστεύει ότι έχει υποφέρει αρκετά σε μια άσχετη επίθεση με οξύ που απαιτούσε χειρουργικά εισαχθεί ράβδο που πρόκειται να εισαχθεί στο μέτωπό του.

Ντόνι Ray Williams, Jr., ένας πρώην διευθυντής του προσωπικού για τη Γερουσία Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της υποεπιτροπής, παραδέχθηκε νάρκωση και σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών συναδέλφων του Δεκεμβρίου. Επίσης ομολόγησε την ενοχή του για την κατασκευή απειλές.

Οι εισαγγελείς συμφώνησαν να δώσουν ένα Ουίλιαμς συμφωνία λόγου μέρει επειδή αισθάνεται ότι έχει υποστεί ως αποτέλεσμα ενός επίθεση με οξύ που τον άφησε στο χρέος και τέλος στην πολιτική του καριέρα.

Περίπου ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του για τη σεξουαλική επίθεση τέλη, ένας άνθρωπος που πιστεύει Williams ήταν ο πρώην φίλος μιας γυναίκας που είχε χρονολογείται έριξε οξύ στο πρόσωπό του.
Στο δικαστήριο, οι δικηγόροι του είπε ότι πέρασε ένα μήνα στο νοσοκομείο, είναι τυφλή στο ένα μάτι και έπρεπε να υποβληθεί σε αρκετές απειλητικές για τη ζωή χειρουργικές επεμβάσεις για να διορθώσει τη ζημιά από την παραμορφώνουν επίθεση. Ουίλιαμς εξακολουθεί να έχει εγκαύματα στο πρόσωπό του και ένα μεγάλο προεξοχή στο κεφάλι του, όπου οι γιατροί εισάγεται χειρουργικά μια ράβδο για να τεντώσει το δέρμα του.







Σε μια επιστολή την οποία διάβασε στο δικαστήριο στις 3 Απριλίου στην καταδίκη του για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, ένα από τα θύματά του Ουίλιαμς είπε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο όταν ήταν οικότροφος το 2010, και σκέφτηκε ότι θα την βοηθήσει να προωθήσει την καριέρα της στο λόφο.

Αντ 'αυτού, η γυναίκα έγραψε, "Μου έδωσε ένα τυχαίο δόση των φαρμάκων και κινδύνευσε η ζωή μου», σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post. Ο κατήγορος απομακρυνθεί μετά την επίθεση, αλλά είπε Williams συνέχισε να την παρενοχλεί. Ουίλιαμς αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και επέμεινε οι σχέσεις ήταν συναινετική.

Ως μέρος της συμφωνίας του λόγου, εισαγγελείς ζήτησαν από έναν δικαστή να εγκρίνει ένα 4-και-α-μισό χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Williams θα παραμείνει ένας ελεύθερος άνθρωπος όσο μένει έξω από το πρόβλημα. Πήρε επίσης πέντε χρόνια υπό την επίβλεψη δοκιμασίας, θα πρέπει να εγγραφείτε ως δράστη σεξ για 10 χρόνια και υφίστανται την παροχή συμβουλών.


Read more at http://www.eurweb.com/