Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ερμιονίδα: Σύλληψη για κλοπή τεσσάρων μετασχηματιστών της ΔΕΗ


Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, βραδινές ώρες της 13/14-2-2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, αφαίρεσαν μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η.. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Κρανιδίου, εντόπισαν τον 27χρονο, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.1.2015 έως και την 15.2.2015, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, διέπραξαν άλλες τρείς (3) κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η..

Όλοι οι αφαιρεθέντες μετασχηματιστές βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 24χρονου συνεργού του.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.