Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 42 χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από την Κοιλάδα Αργολίδας.

«Θρίλερ» με τον θάνατο του καπετάνιου του Γουλανδρή - Είναι έγκλημα;

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, στην αυλή του σπιτιού ενός στενού του φίλου, βαριά τραυματισμένος άμεσα... μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου εξέπνευσε..... ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ MAX Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΧTV ΣΤΙΣ 21:30

Ο 42χρονος ναυτικός έχασε τη ζωή του από πυρά όπλου, το οποίο βρέθηκε δίπλα του. Το στοιχείο αυτό αρχικά έκανε κάποιους να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Όμως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε, ότι το θύμα είχε δεχθεί δύο σφαίρες, την πρώτη εξ επαφής στο θώρακα και τη δεύτερη στο κεφάλι από μικρή απόσταση.
Ενάμιση μήνα μετά την τραγωδία, η αδελφή του 42χρονου καπετάνιου, Αθανασία Λάμπρου, μιλά στο protothema.gr και δηλώνει απόλυτα πεπεισμένη ότι ο αδελφός της δολοφονήθηκε.

«Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για δολοφονία. Ο αδελφός μου δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. Προγραμμάτιζε να πάει στην Αθήνα με την οικογένειά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως συνήθιζε κάθε χρόνο, να κάνει εργασίες στο σπίτι, να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο. Του είχα μιλήσει τρεις ημέρες πριν και έδειχνε ότι ήταν καλά, όπως και από το φούρνο μου που περνούσε για να ψωνίσει. Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός», λέει χαρακτηριστικά η αδελφή του θύματος.



«Μας είπαν από την αστυνομία ότι τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια είχαν δώσει προτεραιότητα στις υποθέσεις Κουμανταρέα και Ξηρού, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πίσω οι υπόλοιπες, όπως η δική μας. Μας φτάνει το πένθος μας, δεν μπορούμε να ταλαιπωρούμαστε έτσι. Πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος του αδελφού μου», δηλώνει χαρακτηριστικά η κυρία Αθανασία Λάμπρου.
Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος, δικηγόρος της αδελφής και των γονιών του θύματος, είπε στο protothema.gr: «Έχουν περάσει περίπου 40 ημέρες από τη στυγερή δολοφονία του Θανάση Λάμπρου που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εντολείς μου αισθάνονται οργή και αγανάκτηση διότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του δικού τους ανθρώπου εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτοι. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στην Ελληνική Αστυνομία. Είμαστε αισιόδοξοι πώς ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του άτυχου Θανάση, θα συλληφθούν άμεσα και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να λάβουν την παραδειγματική τιμωρία που τους αξίζει».