Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ - «ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ»


«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

«Για πολλοστή φορά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουν, ότι σε μια κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε οι θεματοφύλακες όλων των αξιών, που πιστεύει και στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών.

Θα είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ. Θα είμαστε εκείνοι, που θα βάλουμε τις «κόκκινες» γραμμές για την προάσπιση των εθνικών θεμάτων, για την προάσπιση σχέσεων Κράτους, Εκκλησίας και Ορθοδοξίας, για την σωστή επίλυση του μεταναστευτικού και για την εφαρμογή της σωστής φορολογικής συνταγής στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, που πρέπει να πάρει επιτέλους τον δρόμο της ανάπτυξης.

Βεβαίως, δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ποιός έχει την ευθύνη για το «θέριεμα» του ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα θα είναι την Κυριακή το πρώτο Κόμμα. Έχει και όνομα κι επίθετο ο υπεύθυνος. Αντώνης Σαμαράς.

Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός με τις ισοπεδωτικές μνημονιακές επιλογές του, με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας, με την πλήρη υποταγή του στην Άνγκελα Μέρκελ, έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην «οροφή» όπου βρίσκεται, έχοντας - μάλιστα - κατορθώσει και το «ακατόρθωτο»:

Να συνεταιριστεί με το πιο διεφθαρμένο Kόμμα της Ευρώπης, το ΠΑΣΟΚ, να «σέρνεται από την μύτη» από τον Ευάγγελο Βενιζέλο «των υποβρυχίων» και να έχει στο «ενεργητικό» του συγκυβερνήσει και με το Κόμμα της Ρεπούση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπούμε σε μια συγκυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», ως «συνεταιράκια», μιμούμενοι τον απερχόμενο Σαμαρά, με ΠΑΣΟΚ &΄ ΔΗΜΑΡ. Επαναλαμβάνω, ότι το επιλέγουμε, για να διασφαλίσουμε στους Έλληνες όλα αυτά που προανέφερα».

Αυτά ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα (23.01.15) στο Ναύπλιο ο Εκπρόσωπος και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τους υποψήφιους, που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στην εκλογική Περιφέρεια της Αργολίδας.

Μαζί τους είχε προηγηθεί βόλτα στους εμπορικούς δρόμους της ιστορικής Πρωτεύουσας της Ελλάδας, που κατέληξε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου ο Τέρενς Κουίκ βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι πολίτες, αλλά και οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο Τέρενς Κουίκ , αμέσως μετά την επίσκεψη του στο Ναύπλιο, αναχώρησε για την Λακωνία.