Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Α.Ε.Ν. Ύδρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014 με κάθε επισημότητα η ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας και η τελετή έναρξης του νέου Ακαδημαϊκού έτους στην Α.Ε.Ν. – Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Ύδρα. 

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρίσκονταν ο Διοικητής της Σχολής Α.Ε.Ν. Ύδρας Πλωτάρχης κ. Ι. Κόκιος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Πρωτοπ. Π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Διοικητής της Σχολής Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου Πλωτάρχης κ. Ε. Σιγούρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας κ. Γ. Κάγκαλος, ο Λιμενάρχης Ύδρας κ. Ν. Αλεξίου, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ύδρας κ. Α. Ζεύκης, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νησιού όπως και πλήθος κόσμου που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την μεγάλη αυλή του ιστορικού κτηρίου της Σχολής.
Μετά το πέρας της τελετής Αγιασμού και ορκωμοσίας εκφώνησε πατρικό λόγο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ακίνδυνος Δαρδανός απευθυνόμενος στου νέους Σπουδαστές αλλά και στους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου