Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οι προκλητικές και αυταρχικές συμπεριφορές του δημάρχου κ. Καμπόσου δυστυχώς συνεχίζονται ……..


Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 12- 12-2014 με θέμα “ περί εγκρίσεως Απολογισμού – Ισολογισμού του δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2013 “ , την εισήγηση έκανε, ο ορκωτός λογιστής και ο προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου κ. Αθανασόπουλος.
Μετά από μια ερώτηση του κ. Χασάπη προς τον ορκωτό λογιστή και τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων κ. Νικητόπουλου, κ. Πλατή και κ. Θεοδοσίου τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα αναφερθεί σε στοιχεία αλλά θα μιλήσει καθαρά πολιτικά. Ως εδώ καλά. Ο κ. Δήμαρχος όμως, μην έχοντας προφανώς συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στην δεύτερη θητεία διαχείρισης του δήμου και ότι πλέον πρέπει να απολογείται για ότι έκανε ή δεν έκανε ο ίδιος , προσέφυγε στην γνωστή τακτική του, ότι για όλα φταίνε οι πρώην δήμαρχοι που δεν έκαναν τίποτα , ότι άφησαν πολλά χρέη, ότι πριν υπήρχαν πολλά χρήματα και τώρα δεν υπάρχουν, αυτά δηλαδή που έχουμε ακούσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φορές. Στην συνέχεια και μετά από μια έντονη λογομαχία με τον κ. Πλατή κατέφυγε σε προσωπική επίθεση και απαξιωτική συμπεριφορά όχι μόνο προς τον κ. Πλατή αλλά και προς το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “ Οι πολίτες μπροστά – Νέο ξεκίνημα “ .

Όταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χασάπης ζήτησε τον λόγο για να αναφερθεί στην συμπεριφορά του κ. δημάρχου αλλά και στην κριτική του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπέγκος Κωνσταντίνος αρνήθηκε να του δώσει τον λόγο. Ο κ. Χασάπης του είπε σε έντονο ύφος ότι αν δεν θέλει να δίνει τον λόγο στους δημοτικούς συμβούλους για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους δεν θα πρέπει να επιτρέπει και στον κ. Δήμαρχο να καταφεύγει σε προσωπικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Μετά από μια έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο και τον Δήμαρχο , οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Οι πολίτες μπροστά – Νέο ξεκίνημα “αποχώρησαν από την συνεδρίαση.

Καταγγέλλουμε και την συμπεριφορά του κ. Δημάρχου, αλλά και την στάση του κ. προέδρου, που στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, δεν δίνουν στους δημοτικούς συμβούλους την δυνατότητα, όταν προκαλούνται τόσο βάναυσα , να απαντήσουν και να υπερασπιστούν την προσωπικότητά τους αλλά και τις πολιτικές τους απόψεις.

Εμείς από την πλευρά μας , δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε αποφασισμένοι στο πλαίσιο της δημοκρατίας, του θεσμικού μας ρόλου αλλά και της εμπιστοσύνης που μας έδειξε ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών του δήμου ‘Αργους – Μυκηνών, να ασκήσουμε πλήρως τα καθήκοντά μας και δεν θα επιτρέψουμε ούτε θα ανεχθούμε παρόμοιες απαράδεκτες και απαξιωτικές συμπεριφορές.



ΑΡΓΟΣ 14/12/2014 « Οι Πολίτες μπροστά – Νέο ξεκίνημα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου