Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κικίλιας


«Άστραψε και βρόντηξε» ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας πριν από λίγα λεπτά, γιατί στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στον 5ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, βρήκε μόνο αξιωματικούς!

«Θέλω να δω τα παιδιά», φώναξε ο Υπουργός. Και πρόσθεσε: «Για τα παιδιά ήρθα εδώ, δεν ήρθα μόνο για τους αξιωματικούς». Ο Βασίλης Κικίλιας αποχώρησε από την αίθουσα της συγκέντρωσης, λέγοντας ότι θαπεριμένει να έρθουν οι αστυνομικοί και μετά θα επιστρέψει.

Ο Υπουργός βγήκε στον προθάλαμο της αίθουσας όπου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε πει νωρίτερα εντός της αίθουσας. Ο κ. Κικίλιας είπε ότι η Ελληνική Αστυνομία στηρίζεται στους αστυνομικούς που βρίσκονται κάθε μέρα στους δρόμους και δίνουν μάχη καθημερινά. «Αυτούς θέλω να δω και σε αυτούς θέλω να μιλήσω», τόνισε ο Υπουργός.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, έγινε αμέσως κινητοποίηση για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αστυνομικοί στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Ερμού, προκειμένου να τους μιλήσει ο Υπουργός.

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου