125741-facebooksearch
Ξέσπασε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook και τα έβαλε ανοιχτά με διαχειριστές ιστοσελίδων. Είναι γνωστή η κόντρα του Δημήτρη Καμπόσου με ορισμένους μπλόγκερς και με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις που αναφέρονται στον ίδιο, έγραψε χθες ένα ιδιαίτερα σκληρό μήνυμα που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 120 likes.
Ο δήμαρχος που δεν τον λες και καθημερινό χρήστη του Facebook μιάς και είχε να ανανεώσει το προφίλ του από τις 18 Ιουνίου, έγραψε τα εξής:
“ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ!!!!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ……!!!!!!
ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ Η ΑΝΟΧΗ!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ!!!!


(σύντομα θα σας ενημερώσω για τα ΣΑΙΤ της λάσπης)”

Εσείς εννοείτε-αυτό εννοείται! έλεος πια

ΝΤΡΟΠΗ!! Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΜΠΟΣΟ" ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΙΩΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Όπως διαβάζουμε στο blog του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου καταζητείτε η Σωτηρία Παπαδοπούλου ύστερα από μήνυση του ιδίου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου. Να σας αναλύσουμε λίγο τα πρόσωπα, ο Δ.Καμπόσος είναι ....εκλεγμένος με την ευλογία της Νέας Δημοκρατίας ,είναι αυτός που ισχυρίζεται πως ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Αργείος και έχει κάνει στο σύνολο των 2,5 χρόνων της δημαρχιακής του θητείας περίπου 3000 απευθείας αναθέσεις και η Σ.Παπαδοπούλου εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας και δημοσιογράφος, η "καταζητούμενη" με δημόσια δήλωσή της αντιτάχθηκε το 2010 στην επιλογή του κόμματος να δώσει το χρίσμα στον τότε υποψήφιο και πλέον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών και βέβαια εως τώρα από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε δεν έχει αλλάξει άποψη θεωρώντας πως, "η συμπεριφορά του δημάρχου και ο τρόπος που διαχειριζεται τον δημο από τον Καμπόσο είναι προκλητικός για τις εποχές της οικονομικής και όχι μόνο κρίσης που περνάει η χώρα.". Το επίμαχο δημοσίευμα μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ όπως θα διαπιστώσετε δεν αναφέρει ονόματα και δεν αναφέρεται σε πραγματικά πρόσωπα, τώρα γιατί ο δήμαρχος βλέπει τον εαυτό του σε αυτό και θεωρεί πως θίγεται η τιμή και η υπόληψη του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... Εμείς βλέπουμε μια καθαρά πολιτική δίωξη και φίμωση της ελεύθερης διακινήσεις ιδεών μιας και ο Δ.Καμπόσος δεν μπορεί να αποδεχτεί την πολιτική κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία αφού έχει μάθει να εξαγοράζει την σιωπή της πλειοψηφίας των τοπικών Μ.Μ.Ε. και αυτό μπορεί να το δει κάποιος πολύ εύκολα από το διαύγεια όπου τα τοπικά μέσα χρηματοδοτούνται σκανδαλωδώς από τον καλτ δήμαρχο. Εκεί στην Συγγρού μάλλον κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή συνηγορούν στην πολιτική δίωξη στελεχών της Ν.Δ.; και μην ξεχνάτε πως όλος αυτός ο χαμός συμβαίνει στο γυναικοχώρι του Αντώνη Σαμαρά στην Αργολίδα.

http://fonaklas.blogspot.gr/

σΣ.Σ Καταδικάζουμε τις απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές ενέργειες του Δημάρχου Άργους -ενέργειες που έχουμε γευθεί και εμείς από τον συνάδελφό του και κοντοχωριανό του δήμαρχο Κορίνθου Αλέκο Πνευματικό-
και δηλώνουμε την ένθερμη και ειλικρινή μας συμπαράσταση στην συνάδελφο από το Άργος Σωτηρία Παπαδοπούλου!
sfedona.gr team