Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Εφυγε ο Μπρεσκα απο τον Παναργειακο? δεν του αρέσει το το φαγητό; από το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου ???

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας
Σοκ προκάλεσε στους φιλάθλους του Παναργειακού η αποχώρηση του Σλοβάκου σταρ Μάριο Μπρέσκα από την ομάδα. Οι κακές σχέσεις με τον προπονητή των Λύκων Τιμόθεο Καβακά οδήγησε στην έξοδο τον παίκτη.

Η αλλαγή του Μπρέσκα στο 45′ στον αγώνα με την Ελευσίνα και η μη χρησιμοποίησή του στον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας έκανε έξαλλο τον αγαπητό στην κερκίδα ποδοσφαιριστή.

Να θυμίσουμε ότι χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Άργους, ο προπονητής του Παναργειακού δεν τον συμπεριέλαβε στην ενδεκάδα και στο ημίχρονο του έδωσε εντολή για ζέσταμα. Ο Καβακάς άφησε τον Μπρέσκα να προθερμαίνεται ως το 80′ μέχρι που τον φώναξε στον πάγκο και δεν τον έβαλε να παίξει.

Τότε ο Μπρέσκα σηκώθηκε και έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας. Μάλιστα οι φίλαθλοι που αποχωρούσαν μετά τη λήξη είδαν τον παίκτη να κάθεται μόνος του και προβληματισμένος έξω από το γήπεδο, την ώρα που οι συμπαίκτες του ήταν στα αποδυτήρια.

Δεν το γράψαμε επίτηδες χθες στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ για να μη δημιουργηθεί θέμα στην ομάδα και το γράφουμε πρώτοι και σε αποκλειστικότητα σήμερα που η αποχώρησή του είναι οριστική.Αποχαιρέτισε τους φιλάθλους ο Μπρέσκα

Ο Μπρέσκα αποχαιρέτησε τους φιλάθλους του Άργους πριν λίγο, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Επικαλέστηκε αυστηρά προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του από τους Λύκους γιατί και ο ίδιος δεν ήθελε να πάρει έκταση η αποδέσμευσή του. Σωστός επαγγελματίας και χαρακτήρας φεύγει από την ομάδα ως πρώτος σκόρερ του ομίλου και ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της τελευταίας δεκαετίας, αν όχι ο καλύτερος.

Ο λόγος πάντως που έφυγε ο Σλοβάκος είναι αυτός που αναφέρθηκε παραπάνω και γι’ αυτό το λόγο στο γήπεδο χθες ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς τον προπονητή για την μη χρησιμοποίησή του παίκτη ενώ αρκετοί φίλαθλοι φώναζαν το όνομα του ποδοσφαιριστή την ώρα που έφευγε μόνος από το γήπεδο.

Σίγουρα θα λείψει από τους φιλάθλους αυτός ο παίκτης, ελπίζουμε να μην επηρεαστεί η ομάδα και να μην φανεί η απώλειά του ώστε να δούμε τον Παναργειακό στη Β’ Εθνική.

Ακολουθεί το μήνυμα του Μπρέσκα στο προφίλ του στο Facebook«Δυστυχώς αυστηρά προσωπικοί μου λόγοι με αναγκάζουν να διακόψω τη συνεργασία μου με την ομάδα του Παναργειακού.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου, του συνεργάτες και τους φιλάθλους της ομάδας για τις όμορφες στιγμές και την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους όλο αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα για την ομάδα.

Εύχομαι, επίσης ο Παναργειακός την επόμενη περίοδο να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

Με εκτίμηση, Μάριο Μπρέσκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου