Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Απεβίωσε ο 24χρονος μοτοσικλετιστής από το χθεσινό τροχαίο Σωτηρη καλο ταξιδι…


                                
Χθες το βράδυ γράψαμε για το πολύ σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στη Δαλαμανάρα, έξω από το κινέζικο κατάστημα με τα ρούχα. Μηχανή τράκαρε πάνω σε αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός της και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.
Όπως με ενημέρωσαν πριν από λίγο, ο οδηγός δεν άντεξε στα τραύματά του και έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από τα χαράματα.
Ο φίλος μου ο Σωτήρης δεν είναι πια στη ζωή… 24 χρονών παιδί, πάντα χαμογελαστός και ευγενικός, δεν ανάγκασε ποτέ κανέναν να πει άσχημη κουβέντα γι’ αυτόν. Πολύ αγαπητός στην πόλη που μεγάλωσε, όλοι λένε τα καλύτερα για τον Σωτήρη που είχε τρέλα με τις μηχανές και τα θαλάσσια σπορ.
Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί γιατί είχαμε διαφορετικές παρέες αλλά πάντα τα λέγαμε ωραία και είχαμε αράξει μαζί αρκετές φορές. Τον είχα γνωρίσει καλά πριν από τρία καλοκαίρια, όταν δούλευα σε μία καφετέρια στο Κιβέρι και ερχότανε κάθε μέρα μαζί με τον κολλητό του τον Γιώργο. Από την πρώτη στιγμή τον συμπάθησα και κατάλαβα ότι είναι πολύ καλό παιδί.
Ο Θεός τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει μαζί του και τους κάνει αγγέλους. Αυτό έγινε και με τον Σωτήρη που βιάστηκε να φύγει από τη ζωή, μόλις στα 24 του.
Εύχομαι στην οικογένειά του, μέσα από την καρδιά μου, να είναι δυνατοί και να έχουν υγεία ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν χωρίς τον αγαπημένο τους Σωτήρη. Θα συνεχίσει να ζει μέσα τους και σίγουρα ο Θεός θα τον προσέχει από εδώ και στο εξής. Μόνο όταν ξεχνάμε κάποιον αυτός πεθαίνει και τον Σωτήρη δεν θα τον ξεχάσει κανείς γιατί σπανίζουν τέτοια παιδιά.
Καλό ταξίδι φίλε…
Ιάσονας Μουσταΐρας
Άγγελος Δριτσας  ΜΑΧΤV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου