Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Νέο κόμμα με άρωμα βασιλικής οικογένειας


Ανακατατάξεις αναμένονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος πολιτικός φορέας ετοιμάζεται και αναμένεται να ανακοινωθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ο νέος πολιτικός φορέας που θα φιλοδοξήσει να παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές διεργασίες θα κινηθεί σε εθνικό - πατριωτικό μέτωπο χωρίς λαϊκίστικες κορώνες.
Στην ηγετική ομάδα του νέου πολιτικού φορέα θα συμμετέχουν ανάμεσα και σε άλλους ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Καπερνάρος.

Η πολιτική αυτή κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τη στήριξη μεγάλου μέρους του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι θεωρούν ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά.

Το κενό που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να καλυφθεί από νέα κόμματα που γνώμονα θα έχουν την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό, καθώς η επόμενη πενταετία θα είναι πολύ κρίσιμη και με πολλές αλλαγές στη γεωπολιτική εικόνα της περιοχής.

Ο ρόλος του Κωνσταντίνου

Στη νέα αυτή πολιτική κίνηση ρόλο σύμφωνα με καλά πληροφορημένους κύκλους αναμένεται να έχει και η τ. βασιλική οικογένεια της Ελλάδας. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια γάμου του τ. βασιλιά, για τους οποίους η εκκλησία της Ελλάδας άνοιξε τη Μητρόπολη Αθηνών, που ως γνωστόν είναι κλειστή λόγω οικοδομικών εργασιών.

Μάλιστα ανέβηκαν στην κύρια αίθουσα του Ναού και οι δύο θρόνοι που φυλάσσονταν στα υπόγεια από το γάμο του βασιλικού ζεύγους το 1964.

Στη δεξίωση που έδωσε μετά την τελετή ο Κων/νος παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του τόπου.

Η βασιλική οικογένεια μετά από δεκαετίες απουσίας από την πολιτική σκηνή της χώρας, θεωρεί, όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι, ότι είναι η ενδεδειγμένη στιγμή να δηλώσει και πάλι "παρών", φιλοδοξώντας να παίξει ενωτικό ρόλο για τη σωτηρία της χώρας, το μέλος της δε, που φέρεται ότι θα έχει συμμετοχή στη νέα πολιτική κίνηση, είναι ο γιος του Κωνσταντίνου, Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου