Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης: " Με σεβασμό στους συμπολίτες μας συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρίπολης με τη λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου"


Την Τετάρτη 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Οδοντιατρείου του Δήμου Τρίπολης.
Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο στεγάζεται σε δημοτικό κτίριο στην πλατεία Βαλτετσίου , απέναντι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης και απευθύνεται σε άπορα και ανασφάλιστα άτομα .


Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Τρίπολης συνιστά μια ακόμη σημαντική κοινωνική δομή . Πρόκειται για μια υπηρεσία που η λειτουργία της στηρίζεται σε εθελοντές οδοντίατρους, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου.
Θα λειτουργεί Δευτέρα και Τρίτη από τις 17.30 και θα καλύπτει τις ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε βασικές οδοντιατρικές εργασίες όπως επίσης θα παρέχονται και συμβουλές από τους εθελοντές οδοντιάτρους.

Ο εξοπλισμός του Κοινωνικού Οδοντιατρείου αποτελεί δωρεά του ιδιώτη οδοντιάτρου κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου ο οποιος συνταξιοδοτήθηκε. Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης , το Δημοτικό Συμβούλιο και το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας τον ευχαριστούν ιδιαίτερα για την πολύτιμη προσφορά του.
Ο Δήμος Τρίπολης και με τη συγκεκριμένη δομή στηρίζει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης παρέχοντάς τους τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, σημειώνει ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και προσθέτει :

«Οι συγκυρίες καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία διαφόρων φορέων για την έμπρακτη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία του Δήμου μας με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο μετά την παραχώρηση του εξοπλισμού από τον συμπολίτη μας Θεόδωρου Σπυρόπουλου. Συγχαίρουμε την αξιέπαινη πράξη του και τον ευχαριστούμε θερμά. Θερμά ευχαριστούμε και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και ειδικά τον Πρόεδρο κ. Γιαλαμά για την εθελοντική προσφορά τους στην λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου.

Η συγκεκριμένη δομή έρχεται να προστεθεί στις υφιστάμενες παροχές ιατρικής φροντίδας του Δήμου Τρίπολης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες. Είναι χρέος μας να καλύπτουμε τις ανάγκες τους. Με σεβασμό στους συμπολίτες μας συνεχίζουμε και ενισχύουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους. »

Πληροφορίες για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Τρίπολης στο τηλ 2713-600418-417 ( Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Τρίπολης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου