Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

KANDIA΄S CASTLE,RESORT & THALASSO: ΕΝΑ 5ΑΣΤΕΡΟ "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΛΟ

Είμαστε υπερήφανοι που πρώτοι τοποθετήσαμε στον τουριστικό χάρτη της Αργολίδας ένα ξενοδοχείο αυτού του επιπέδου.
Το Kandia’s Castle, Resort & Thalasso, είναι ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ταυτόχρονα μια ανεξάρτητη και οικογενειακή επιχείρηση. Έχοντας εργαστεί στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια, ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την πλήρη άνεση σας ώστε φεύγοντας να σας έχουμε δημιουργήσει το διακαή πόθο της επιστροφής.
Το 5 αστέρων ξενοδοχείο μας είναι κτισμένο πάνω σε μια πανέμορφη παραλία του Αργολικού κόλπου στην περιοχή της Κάντιας, μόλις 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους, 15 λεπτά από το γραφικό Τολό και 165 χλμ από την Αθήνα.

Το ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο με ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ, που συνδυάζει την μορφή του κάστρου με δουλεμένη στο χέρι πέτρα, και με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Kandia’s Castle, Resort & Thalasso, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο κέντρο Θαλασσοθεραπειών με δύο εσωτερικές πισίνες καθώς και την μεγαλύτερη πισίνα σε εξωτερικό χώρο, στην Ελλάδα και μια παιδική πισίνα.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
Βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 400 άτομα, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά βοηθήματα.

ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ

To Kandia’s Castle διαθέτει 2 εξωτερικά και 2 εσωτερικά Bar. Διαθέτει επίσης 2 εστιατόρια στο κεντρικό κτήριο και 1 στην μεγάλη πισίνα..Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ

Έχουμε στην διάθεσή σας την μεγαλύτερη πισίνα εξωτερικού χώρου στην Ελλάδα. Γεμάτη με γλυκό νερό μοιάζει με σαν ένα κομμάτι από τον παράδεισο. Γύρω από την πισίνα υπάρχουν ντους, ξαπλώστρες και ομπρέλες που προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο...

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Δίπλα στο μπαρ της παραλίας έχουμε μια μικρή παιδική χαρά, για τους μικρούς μας φίλους με κούνιες, τσουλήθρες και άλλα παιχνίδια. Αφήστε τα παιδιά σας να χαρούν και να παίξουν με ασφάλεια.




For Reservations

Tel.: +30 27520 70 600 Fax: +30 27520 70 610

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου