Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Σκάει βόμβα για την Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και τους αρχισυνδικαλιστές της.


21 Ιουλίου 2011. Σκάει βόμβα για την Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και τους αρχισυνδικαλιστές της.

Βρώμικο τάτσι μίτσι κότσι με την GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ, εδώ και 10 χρόνια, σε βάρος 120.000 επιχειρήσεων του επισιτιστικού κλάδου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), καταγγέλλει σε όλο τον κλάδο, με πλήρη επίγνωση των συνεπειών του Νόμου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), διότι από τον Νοέμβριο του 2002 υπέγραψε Σύμβαση με τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών Δικαιωμάτων Μουσικής GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ, με τους εξής κατάπτυστους όρους σε βάρος και εν αγνοία του κλάδου:

Οι ‘’Οργανισμοί’’ θα καταβάλλουν στην ΠΟΕΣΕ, ποσοστό 3% από τις εισπράξεις των δικαιούχων, ως αποζημίωση, εφόσον προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την έγκαιρη καταβολή των εν λόγω δικαιωμάτων και θα χορηγεί το νόμιμο παραστατικό προς τους Οργανισμούς. Οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν από μέρους ΠΟΕΣΕ είναι:.....
Για να δείτε το πλήρες κείμενο πρέπει να είστε μέλος. Αν είστε ήδη μέλος χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σας στο πάνως μέρος της σελίδας στο "Είσοδος μελών", διαφορετικά πατήστε εδώ για δωρεάν εγγραφή μέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου