Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ-Διομήδης Αργους

 Σκηνές απείρου κάλλους στο κλειστό της Κυψέλης πριν τον τρίτο τελικό της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους, ο αγώνας αναβλήθηκε και μάλλον θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (3/6).
Αγώνα χάντμπολ περιμέναμε στο κλειστό της Κυψέλης που θα έκρινε μάλιστα και το πρωτάθλημα, αλλά μόνο τέτοιος δεν διεξήχθη τελικά, μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και φίλους της ΑΕΚ.



Μερίδα οπαδών της «Ένωσης» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος τελικός με τον Διομήδη Άργους, που θα έκρινε και το πρωτάθλημα και συγκρούστηκε με τα όργανα της τάξης, που πάντως δεν κατάφεραν να την επιβάλουν.
Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν διαρκείας στα χέρια, προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, τους απαγορεύτηκε η είσοδος, τα αίματα άναψαν και οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν.

Οι διαμάχες πήραν έκταση, ενώ τα δακρυγόνα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα για τους περισσότερους από 1.000 φίλους της ΑΕΚ. Μάλιστα, ένας οπαδός της έχασε τις αισθήσεις του, πέφτωντας τραυματίας από τις συγκρούσεις, έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος και ορισμένοι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο κόσμος, μη μπορώντας να αντέξει την κατάσταση, αποχώρησε από το κλειστό και μεταφέρθηκε εκτός μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Μισή ώρα περίπου αργότερα, η ατμόσφαιρα καθάρισε, οι οπαδοί της ΑΕΚ επέστρεψαν στις εξέδρες, αλλά τελικά ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, αποφάσισαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι, ενώ έγιναν 20 προσαγωγές και τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.Το θέμα θα πάει την Δευτέρα στον εισαγγελέα και το παιχνίδι αναμένεται να μεταφερθεί για την Τρίτη (3/6) στο ίδιο γήπεδο και κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, χάνοντας η ΑΕΚ το ουσιαστικό πλεονέκτημα που είχε έναντι του Διομήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου