Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Θρήνος για το «παιδί με το χαμόγελο»

Άσχημη κατάληξη είχε ο νεαρός αναβάτης του δίκυκλου οχήματος, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τη Δευτέρα 26 Μαΐου στην περιοχή της Τεγέας.Δεν άντεξε και υπέκυψε τελικά σήμερα στο βαρύ τραυματισμό του από το πρόσφατο τροχαίο, ο νεαρός Τάκης Κοδέλλας που αυτή την περίοδο υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης Πεζικού στην Τρίπολη. Το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού κόβεται απότομα στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών κι ενώ ήταν ήδη ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός στον τόπο που ζούσε και εργαζόταν καθώς και ιδιαίτερα γνωστός για το αυθόρμητο και γεμάτο χαμόγελο που σκορπούσε σε όποιον συναναστρεφόταν.


Συγκλονισμένη η κοινωνία του Άστρους, της Μελιγούς αλλά και της Σίταινας απ’όπου έλκει την καταγωγή του, ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον αγαπητό Τάκη που τόσο πολύ αγαπούσε τις μηχανοκίνητες προκλήσεις, οι οποίες ήταν και το αντικείμενο της δουλειάς του στο συνεργείο που εργαζόταν.
Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του θα τελεστεί το Σάββατο 31/5 στην Σίταινα.
Το astrosnews εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, τους γονείς και τα αδέρφια του κι εύχεται η ψυχή του μικρού φίλου μας να έχει καλό παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου