Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ποιοι βουλευτές πήγαν να παρηγορήσουν τον Μπούκουρα (Φωτογραφίες)



Tα καυτά δάκρυα του Στάθη Μπουκουρα δεν άφησαν ασυγκίνητους τους βουλευτές του Πασοκ και των Ανελ που τον χειροκρότησαν όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του και στη συνέχεια πήγαν κοντά του για να του σκουπίσουν τα δάκρυα και να τον χτυπήσουν φιλικα στην πλάτη.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν από τους πρώτους που σηκώθηκε από τη θέση του και έπιασε από την μέση τον πρωην βουλευτη της Χρυσης Αυγης δινοντας του κουραγιο και προτρεποντας τον να σταματησει να κλαιει.

Οι αναφορές του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται ότι συγκίνησε αρκετούς βουλευτές του κόμματος με αποτέλεσμα να ψηφίσουν κατά της άρσης ασυλίας του.
«ΚΑΤΑ» ψήφισαν οι: Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής και Γιώργος Ντόλιος.

Επιπροσθέτως «ΠΑΡΩΝ» ψήφισαν οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης και Βασίλης Οικονόμου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπούκουρας κατά την τοποθέτησή του υποστήριξε ότι προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος στον κ. Απόστολο Κακλαμάνη είπε: «Ο Αντρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Πιστεύαμε στην Αλλαγή. Σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».
Με ένα χάδι στο μάγουλο προσπάθησε να παρηγορήσει τον Στάθη Μπουκουρα η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελωνη.
Κοντά του και η Ραχήλ Μακρή αλλά και ο Παύλος Χαϊκάλης που φαίνεται να του κραταει το χέρι .
Διαφοροποιήσεις όμως υπήρξαν και από βουλευτές της ΝΔ και των ΑΝΕΛΛ

Ειδικότερα, κατά της άρσης ασυλίας των Μπούκουρα - Αλεξόπουλου ψήφισαν: Τάνια Ιακωβίδου (ΝΔ), Ανδρέας Μαρίνος (ΝΔ), Μαρίνα Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ) Μαρία Κόλλια (ΑΝΕΛ), Ταχήλ Μακρή (ΑΝΕΛ), Κ. Δαμαβολίτης (ΑΝΕΛ), Παύλος Χαίκάλης (ΑΝΕΛ), Μαρίνος Ουζουνίδης (ΑΝΕΛ).

«ΠΑΡΩΝ» δήλωσαν οι : Χρήστος Κέλλας (ΝΔ), Γ. Δεικτάκης (ΝΔ), Ηλ. Βλαχογιάννης (ΝΔ), Πάρις Μουτσινάς (Ανεξάρτητος) Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ), Ελ. Κουντουρά (ΑΝΕΛ), Μ. Ιατρίδη (ΑΝΕΛ), Π. Μελάς (ΑΝΕΛ), Γ. Κουράκος (ανεξάρτητος)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου