Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Χολυγουντιανή... καταδίωξη ΡΟΜΑ και τρακαρίσματα στην Καλαμάτα


Είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει πλέον με τους ΡΟΜΑ στα δικαστήρια της Καλαμάτας τα οποία και καταλαμβάνουν σε καθημερινή βάση μιας και έχουν αρκετές υποθέσεις προς εκδίκαση. Το μεσημέρι όμως ο διαπληκτισμός που ξεκίνησε, για άγνωστους λόγους, μεταξύ των αθιγγάνων εξελίχθηκε σε... Χολιγουντιανό σενάριο με καταδιώξεις, σειρήνες και πανικό στους δρόμους της πόλης!Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες
μας, ο διαπληκτισμός που ξεκίνησε στον εξωτερικό χώρο του δικαστικού μεγάρου, έβγαλε εκτός εαυτού έναν από τους αθίγγανους και όταν παρέμβει η αστυνομία αυτός δεν δίστασε να εισβάλλει σε ένα όχημα και να εξαφανιστεί με επικίνδυνους ελιγμούς που προκάλεσαν αναστάτωση στους περαστικούς οδηγούς και όχι μόνο.
Οι αστυνομικοί τον πήραν στο κατόπι, αλλά ο δράστης ήταν τόσο αποφασισμένος να ξεφύγει που προκάλεσε ατύχημα στη Νέα Είσοδο και συγκεκριμένα στον κόμβο του Ασπροχώματος, όπου και συγκρούστηκε με προπορευόμενο βανάκι, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός κάποιου από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν. Ο... ραλίστας αθίγγανος δεν το έβαλε κάτω, αμέσως εγκατέλειψε το όχημα και άρχισε να τρέχει πεζός προς την οδό Αθηνών όπου και τελικά έπεσε τα χέρια της αστυνομίας και συνελήφθη.



Γ.Δ. Μπελογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου