Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Μόλις 6 ημέρες απέμειναν πριν τον μεγάλο τελικό, όμως δεν υπάρχει δυστυχώς ακόμα επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία (τι πρωτότυπο…) σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού.
Επειδή όμως οι ημέρες περνούν και εμείς από την πλευρά μας αισθανόμαστε υπόλογοι απέναντι στον κόσμο μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:
Το εισιτήριο του αγώνα θα οριστεί από την Ο.Χ.Ε., σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην τιμή των 5 ευρώ.
Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα καθοριστεί μετά την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με την Αστυνομία. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για 2000 εισιτήρια για κάθε ομάδα.
Η διοίκηση του Διομήδη θα διαθέσει λεωφορεία για την δωρεάν μεταφορά στο Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων των φιλάθλων που δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβούν με ιδία μέσα.
Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τους κάτωθι υπευθύνους για κρατήσεις εισιτηρίων, θέσεων στα λεωφορεία και λοιπές πληροφορίες:
Για τους φίλους από Αργολίδα:
Μπελιτσιάνης Ματθαίος: 6949205226
Σουλάνδρου Μαριλία: 6958758467
Για τους φίλους από Αθήνα και γενικότερα την υπόλοιπη Ελλάδα:
Μούκιος Ανδρέας: 6936506080
Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Οι παίκτες μας καλούνται να κατακτήσουν στην έδρα του αντιπάλου (μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο) και κόντρα σε θεούς και δαίμονες, το μοναδικό τρόπαιο που τους λείπει από την συλλογή τους, αυτό του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα, να δώσουμε το παρόν και να στηρίξουμε την προσπάθεια των Λύκων. Σε αυτό τον αγώνα έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά την παρουσία του κόσμου του Άργους. Το ξέρουμε ότι εκτός από την έδρα και η ώρα και η μέρα του τελικού αποτελούν τροχοπέδη για τον κόσμο του Διομήδη.
Όμως ακριβώς τούτη τη στιγμή χρειάζεται μια ακόμα μεγάλη υπέρβαση, μια ακόμη θυσία από όλους. Γιατί, όπως τονίσαμε και στην προηγούμενη ανακοίνωση, οι Αργείοι είναι παλικάρια και αγωνιστές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου