Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Άργος



Σάββατο 29 Μαρτίου 10:30 το βράδυ στο 12 Live Stage by Ano Kato
Χρήστος Θηβαίος ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα. Έχει αναδειχθεί σε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της «γενιάς των τραγουδοποιών». Έχοντας γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, έχει καθιερώσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος, με την ευαισθησία και την ποιητικότητα να είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά σε τραγούδια όπως το Ημερολόγιο, τις Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου, τις Μέρες Αδέσποτες, το Γορίλα κ.ά.
Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών, όπως η Αγάπη (Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα) του Βασίλη Δημητρίου, η Μικρή Πατρίδα του Γιώργου Ανδρέου και φυσικά ο Άμλετ Της Σελήνης και το Δεν Είμαι Άλλος του Θάνου Μικρούτσικου.
Συμπαραστάτης σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο πιο ταλαντούχος πιανίστας της νέας γενιάς, Μάξιμος Δράκος και η κορυφαία μουσικός Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες.
Σαββατο 29 Μαρτίου 2014 στο 12 Live Stage by Ano/Kato στο Άργος
Δαναού 98 και Μεσσηνίας Αρκαδίας
Τηλέφωνο για κρατήσεις 6932906593

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου