Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Του Υποψήφιου με το Συνδυασμό: «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.» Γιάννη Καζολιά











Η δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου απέδειξε ότι οι εμπνευσμένες ιδέες μπορεί να γίνουν αποτελεσματικές πράξεις. Χρειάστηκε μόλις λίγο χρόνο για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους ότι είναι ένας άνθρωπος με ικανότητες και όραμα, προσγειωμένος στην πραγματικότητα του Ναυπλίου την οποία με μελετημένες κινήσεις αλλάζει προς το καλύτερο. Ένας άνθρωπος που εγγυάται το σήμερα και το αύριο του Δήμου.

Ο Συνδυασμός «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.» διαμορφώνει μια νέα ενότητα των πολιτών του Ναυπλίου. Στο νέο ταξίδι που ξεκινά ο τόπος μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου δεν μπορεί κανείς να μείνει ασυγκίνητος. Είναι καθήκον του συνόλου της κοινωνίας του Ναυπλίου να συμβάλει στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας. Είναι καθήκον των ενεργών πολιτών να γίνουν συνεπιβάτες και να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουμε τις συλλογικές επιτυχίες του μέλλοντος.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.» με στόχο να υπηρετήσω τον τόπο μου και τους κατοίκους του.




Καζολιάς Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου