Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το ΚΚΕ Αργολίδας καταγγέλλει την τρομοκρατία της κυβέρνησης απέναντι στους αγωνιζόμενους αγρότες


H TΟMEΑKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του Κ.Κ.Ε καταγγέλλει την εντολή της κυβέρνησης που έδωσε για ακόμη μια φορά το πράσινο φως στις δυνάμεις καταστολής να εμποδίσουν τους αγρότες να πραγματοποιήσουν την κινητοποίησή τους στον κόμβο της Μαραθιάς Ηλείας και της Νίκαιας της Λάρισας με τη χρήση χημικών.

Οι δυνάμεις καταστολής προχώρησαν σε συλλήψεις του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, καθώς και των εκλεγμένων με τη Λαϊκή Συσπείρωση του περιφερειακού συμβούλου της Δυτικής Ελλάδας και του δημοτικού συμβούλου Πύργου για να τρομοκρατήσουν τους αγρότες.

Η Τ.Ε καταγγέλλει την τρομοκρατία, τον εκφοβισμό της κυβέρνησης απέναντι στο μαζικό και οργανωμένο λαϊκό-εργατικό κίνημα και καλεί την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να μην φοβηθούν και να σηκώσουν το ανάστημα τους απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα, για το δικαίωμα στην καλύτερη ζωή.


Καλούμε όλους να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν στις κινητοποιήσεις των αγροτών για να δυναμώσει ο αγώνας τους που είναι αγώνας όλου του λαού. ΟΛΟΙ την Τετάρτη στην συγκέντρωση των αγροτών στις 11:00π.μ στο Ανυφί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου