Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Δημοσιογράφος ντύθηκε παπάς για να μπει στο δωμάτιο του Σουμάχερ!



Με βάση την εκπρόσωπο του διάσημου Γερμανού, ένας δημοσιογράφος -τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά- προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Σουμάχερ, αλλά έγινε άμεσα αντιληπτός
Απίστευτο τι μπορεί να κάνει κάποιος για να αποκτήσει πρώτος μία «πολυπόθητη» φωτογραφία. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ένας δημοσιογράφος στην προσπάθειά του να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο επτά φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ντύθηκε ιερέας, όμως έγινε γρήγορα αντιληπτός.

Με βάση την εκπρόσωπο του διάσημου Γερμανού, ένας δημοσιογράφος -τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά- προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Σουμάχερ, ωστόσο δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Και όμως ένας δημοσιογράφος ντυμένος ως ιερέας προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιό του Μίκαελ», είπε η Σαμπίν Κεμ στην εφημερίδα Die Welt.

«Δε μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξη Τύπου των γιατρών την Τρίτη, Ο Τζέραλντ Σέιλαντ, ένας από τους κορυφαίους νευρολόγους στο Παρίσι και φίλος του Σουμάχερ, ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ανάγκη των γιατρών να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς εισβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου