Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !! ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ Στο νοσοκομείο μετά την απολογία του ο Π. Ευσταθίου


Διαφώνησαν εισαγγελέας και ανακριτής στην προφυλάκιση ή μη του κατηγορούμενου Παναγιώτη Ευσταθίου ο οποίος επί σχεδόν ένα δωδεκάωρο απολογούνταν ενώπιον των ανακριτών κκ. Γαβριήλ Μαλλή και Ιωάννη Σταυρόπουλου.
Ο εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος πρότεινε τη μη προφυλάκιση του επιχειρηματία, ενώ αντίθετα να προφυλακιστεί πρότεινε ο ανακριτής κ. Μαλλής. Η απόφαση τελικά για το θέμα θα εκδοθεί αύριο, Παρασκευή, από το Δικαστικό Συμβούλιο που θα κληθεί να άρει τη διαφωνία των δικαστικών λειτουργών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 83χρονος κ. Ευσταθίου αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τη 12ωρη απολογία του και κλήθηκε ασθενοφόρο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Πάντως, επικράτησε ένταση στο ανακριτικό γραφείο και ακούστηκαν βαριές κουβέντες για την αδιαθεσία του κ. Ευσταθίου: Τη σπίθα έριξε η αδιαθεσία που δήλωσε ότι ένιωσε ο Ευσταθίου μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του Γαβριήλ Μαλλή με αποτέλεσμα στην Ευελπίδων να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι τόνοι ανέβηκαν και στα δικαστήρια ακούγονταν οι φωνές του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και του συνηγόρου του Ευσταθίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

Δημητρακόπουλος:Άμα πεθάνει ο άνθρωπος απόψε θα έχετε τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Μαλλής:Μη με απειλείτε
Δημητρακόπουλος:Δεν σας απειλώ

Οι υψηλοί τόνοι συνεχίστηκαν με τον παρακάτω διάλογο:

Δημητρακόπουλος:Να σέβεστε τη Δικαιοσύνη.
Μαλλής :Εγω τη σέβομαι περισσότερο από εσάς.
Δημητρακόπουλος:Μόνο κακία έχετε
Μαλλής: Να τα γράψετε στην προσφυγή σας
Δημητρακόπουλος : 83 ετών και τον θεωρείτε ύποπτο φυγής; Τέσσερις μήνες γιατί δεν έφυγε;
Μαλλής: Αφήστε κύριε, δεν θα κάνετε εσείς ανάκριση.
Λίγη ώρα αργότερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιτέθηκε και δημόσια στον κ. Μαλλή αναφέροντας σε δήλωσή του ότι «δεν έλαβε υπόψη του ούτε την ηλικία του κατηγορούμενου (είναι 83 ετών) ούτε και το χρόνιο νόσημα από το οποίο πάσχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου