Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


Όπως πρώτοι γράψαμε στο Panargolikos.gr, η κοινωνία της Ερμιονίδας είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έγινε στις 7:15 την 1η Ιανουαρίου στην περιοχή της Ερμιονίδας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει γίνει.

Τα πράγματα έχουν ως εξής:  Στις 7:15 την 1η Ιανουαρίου 40χρονος , υπήκοος Αλβανίας ο οποίος επέβαινε σε λευκό Βαν, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της  32χρονης στο οποίο επέβαινε αυτή , ένας άνδρας 28 ετών και ακόμα δύο γυναίκες. Πυροβόλησε μία φορά και η σφαίρα βρήκε στο χέρι έναν επιβάτη του οχήματος ο οποίος καθόταν στα πίσω καθίσματα και τον τραυμάτισε ελαφρά.

Στην συνέχεια με την χρήση βίας, κατέβασε από το όχημα την 32χρονη και την πυροβόλησε συνολικά 4 φορές με τις σφαίρες να βρίσκουν, τα πόδια , τα χέρια και το πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Στην συνέχεια ο δράστης διέφυγε και σε ερημική τοποθεσία έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό με σκοπό να δώσει τέλος στην ζωή του. Φαίνεται  όμως από τα μέχρι τώρα στοιχεία και μαρτυρίες ότι το μετάνοιωσε και προσπάθησε να σβήσει την φωτιά που έκαιγε το σώμα του με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια από παρακείμενο σπίτι.

Ο άντρας είχε υποστεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και στην συνέχεια στο Λάτσειο Ίδρυμα Εγκαυμάτων  όπου νοσηλεύεται έως και τώρα σε πολύ σοβαρή κατάσταση .


Η γυναίκα επίσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομειακή μονάδα της Αθήνας και η κατάσταση της επίσης κρίνεται πάρα πολύ σοβαρή.

Να  πούμε ότι ο άντρας και το αυτοκίνητο βρέθηκαν στην περιοχή Δισκούρια Ερμιόνης λίγες ώρες αφότου είχε πυροβολήσει την άτυχη γυναίκα.                                                 panargolikos.blogspot.gr 


ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου