Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ύμνος Χρυσής Αυγής και Εθνικός Ύμνος στο Σύνταγμα

       «Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών, διοργανώνει και φέτος την γιορτή για το «Άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 
στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.



Η Γ.Σ. του ΣΕΥΠΙΚΑ Αργολίδας καταδικάζει την επιχειρούμενη διάλυση των Πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ και την συνακόλουθη απόλυση και διαθεσιμότητα των εργαζομένων του.

Τραγωδία με θύμα μια 28χρονη

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρόδο, από την Ροδίτισσα, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα

Φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στα ναυπηγεία Χαλκίδας


Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη στο ανώτερο κατάστρωμα του ελληνόκτητου κρουαζιερόπλοιου «OCEANCOUNTESS». 
Το κρουαζιερόπλοιο με σημαία Πορτογαλίας βρίσκεται στο θαλάσσιο χώρο, εντός των εγκαταστάσεων των Ναυπηγείων Χαλκίδας.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων από τις 12 Δεκεμβρίου


Ανοικτά θα είναι τις τρεις τελευταίες Κυριακές του Δεκεμβρίου τα καταστήματα σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο.
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ξεκινά η εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου στα καταστήματα της Αττικής, και ειδικότερα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή προτείνεται λειτουργία από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, τα Σάββατα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα (εκτός από το Σάββατο 14/12 που προτείνεται λειτουργία μέχρι τις 4 το απόγευμα) και τις τρεις τελευταίες Κυριακές από τις 11 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Με τραγούδια του Νότη συνεχίζεται η συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών


Με τραγούδια του Νότη συνεχίζεται η συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών στο Σύνταγμα
Μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται από το απόγευμα στο Σύνταγμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις» του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού. 

Χρυσαυγίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες άρχισαν να συγκεντρώνονται απέναντι από τη Βουλή αρκετή ώρα πριν τις 7, όποτε και ήταν προγραμματισμένη η συγκέντρωση. Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκειά της ακούστηκαν αρκετά τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος προσφάτως είχε δηλώσει πως «μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει».
Κλειστή στο κέντρο είναι αυτή την ώρα μόνο η λεωφόρος Αμαλίας.
Επαναφορά των Δώρων Χριστουγέννων
 και Πάσχα σε όλους τούς Συνταξιούχους  
 http://www.avaaz.org/el/petition/Epanafora_ton_Doron_Hristoygennon_kai_Pasha_se_oloys_toys_Syntaxioyhoys/?copy                                                Γιατί είναι σημαντικό;
Η ολομέλεια του ελεγκτικού συνεδρίου έχει κρίνει εδώ και πολύ καιρό αντισυνταγματικές τις διατάξεις για τις περικοπές στίς συντάξεις. Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι στήν πρώτη προσφυγή που θα κατατεθεί στα δικαστήρια,ο εναγόμενος θα δικαιωθεί και στήν πράξη ο νόμος δεν θα ισχύσει. Η Ολομέλεια η οποία συγκροτήθηκε από 30 δικαστές, γνωμοδότησε ότι οι διατάξεις για τις μειώσεις των συντάξεων και την περικοπή των δώρων προσκρούουν στα άρθρα 2, 4, 22 και 25 του Συντάγματος.
Ζητάμε την επαναφορά των δώρων για όλους τούς συνταξιούχους που άδικα περικόπηκαν,μετά από εισφορές που πλήρωναν χρόνια πρός τα ταμεία τους.

Δήλωση του υπουργού Υγείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS Video


Μηδενισμός του αριθμού των θανάτων από το AIDS πρέπει να είναι ο στόχος μας. Αυτό επισημαίνει σε δήλωση του ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS Ο υπουργός στην δήλωση του αναφέρει ότι το 2013 υπήρξε μεγάλη ανάσχεση του ρυθμού αύξησης των κρουσμάτων του AIDS αλλά , τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός τόσο του κράτους και των υπηρεσιών υγείας όσο και των ιδίων των πολιτών.
Ο καθένας από εμάς έχει ατομική ευθύνη αφού με την συμπεριφορά του μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ζωή του και την ζωή της οικογένειας του, επισημαίνει ο κ. Γεωργιάδης.

Απειλή λουκέτου στον ΕΟΠΥΥ, αν δεν σταματήσει η απεργία


Αθήνα: Διορία 30 ημερών δίνει το υπουργείο Υγείας στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους. Η ηγεσία του υπουργείου εξετάζει το κλείσιμο των πολυϊατρείων και των εργαστηρίων -ακόμη και του Οργανισμού συνολικά- ως έσχατη αντίδραση στις κινητοποιήσεις των 

Στουρνάρας: Μετά τις 9 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει η Τρόικα

Ανοικτή η «ημερομηνία επιστροφής» της ομάδας Τόμσεν - Αισιόδοξος ο υπ. Οικονομικών ότι η δόση θα καταβληθεί ολόκληρη μέχρι το τέλος του χρόνου
Μετά τις 9 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει η Τρόικα στην Αθήνα, είπε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από την έκτακτη συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, λόγω της ακύρωσης της προγραμματισμένης επίσκεψης των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα.
Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Λιθουανία, ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις με συνεργάτες του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ


Δοκιμάσαμε το καλύτερο γιαούρτι του κόσμου που παράγεται στο Άργος
Έτσι περιέγραψαν στο περιοδικό New Yorker το γιαούρτι που παράγει μία μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία από την ελληνική επαρχία.
Μόλις μπήκα στο κατάστημα γαλακτοκομικών της οικογένειας 



Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε την μήνυση για εσχάτη προδοσία!
Μνημόνιο!!! Ποιός ξέρει κάτι γι’ αυτό;
Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.

Και στον Δήμαρχο Ναυπλιέων ο νέος Μητροπολίτης Αργολίδας

( VIDEO > ae.gr >>>>>>>>> )
Ο Σεβασμιότατος αντάλλαξε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, απόψεις γύρο απ τον ρόλο που τόσο της Εκκλησία, όσο και το Δήμου για την στήριξη των κοινωνικών αδυνάμων,
                                                        http://panargolikos.blogspot.gr/
Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ : έχει βαλθεί να τρελάνει το κόσμο του ! ! !
 ( VIDEO )
Χρωστάμε στους δημότες μας το νέο Άργος και το χτίζουμε!
Η Αστική Ανάπλαση του Άργους υπήρξε πρωτεύον στόχος για τη δημοτική αρχή, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της. Ήδη, αμέσως μόλις αναλάβαμε , προκηρύχθηκε άμεσα ο διαγωνισμός για τη μελέτη, ενώ το Φεβρουάριο του 2013, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού

Πρόεδρος επιμελητηρίου Αργολίδας: ΦΩΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙ@ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

      Εφ' όλης της ύλης.. Την Κυριακή 10.30 μ.μ Στο Μaxdigital και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ
LIVE >>>>>>>>>http://www.livestream.com/maxtvdigital

2η ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΕP CALM AΡΓΟΣ 2013



Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Στουρνάρας - Συναγερμός στην κυβέρνηση

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη εκτάκτως ο υπουργός Οικονομικών μετά τη ματαίωση της έλευσης της Τρόικα στην Αθήνα....
Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την Τρόικα προκειμένου «να βρεθεί η πιο πρόσφορη ημερομηνία επιστροφής της», ώστε μέχρι το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο οι προαπαιτούμενες δράσεις, όσο και η αξιολογηση του προγράμματος.

Αφιέρωμα στα τραγούδια του Αλέκου Σακελλάριου 6 & 7 Δεκεμβρίου στο Φουγάρο στο Ναύπλιο


Αεροδιαστημικές εφαρμογές.Απο Πέτρο Τατούλη !!


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Διευθυντής του Βελγικού Ινστιτούτου «Von Karman Institute of Fluid Mechanics» Dr. Jean Muylaert, υπέγραψαν σήμερα 29/11/2013 Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ινστιτούτου. Το Von Karman Institute 
είναι ένα μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο, διεθνούς εκπαιδευτικής και επιστημονικής οργάνωσης, με τμήματα αεροναυπηγικής και αεροδιαστημικής, περιβάλλον και εφαρμογής της δυναμικής ρευστών, στροβιλομηχανών και προώθησης. Παρέχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη δυναμική των ρευστών και ενθαρρύνει την κατάρτιση για την έρευνα μέσω της έρευνας. Το Von Karman Institute αναλαμβάνει και προωθεί την έρευνα στον τομέα της μηχανικής των ρευστών. 
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ
 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ»

«…Το Μπούρτζι περιήλθε στην Περιφέρεια, το Διοικητικό Πρωτοδικείο είναι και αυτό υπ’ ατμόν, η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων έφυγε και αυτή. Είναι σαφές ότι δεν πηγαίνουμε και πολύ καλά 

Σύντροφος πατρινού δημοσιογράφου η κοπέλα που έσφαξε ο Αλβανός



Απροσδόκητη τροπή παίρνει η υπόθεση της σφαγής νεαρής γυναίκας από άντρα αλβανικής καταγωγής στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, τo θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά, σύντροφος του πατρινού δημοσιογράφου και ενός εκ των εκδοτών της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας Ανδρέα Βρή, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Σκουπίδια Πελοποννήσου: Προσωρινή λύση μέσω Ξυλόκαστρου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με αντικείμενο τη συζήτηση επί του προβλήματος της μεταφοράς στερεών απορριμμάτων των Δήμων Ερμιονίδας και Τρίπολης στο ΧΥΤΑ της Φυλής.

«Μπλόκο» ΕΔΣΝΑ σε 10 τόνους νοσοκομειακών απορριμμάτων

Μεγάλη ποσότητα επικινδύνων ιατρικών αποβλήτων απέτρεψαν να απορριφθεί στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής οι υπηρεσίες του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Φωτιά και τσεκούρι: Δεν θα επιτρέψουμε τζαμί στην Αθήνα!

“Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” με τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας σας καλεί…..σε “δείπνο”, ανοίγοντας ετσι την αυλαία της Θεατρικής σαιζόν, με τη σπαρταριστή κωμωδία του Άκη Δήμου… “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης”.

Η πρώτη πρωτεύουσα της νεώτερης ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Η πρώτη πρωτεύουσα της νεώτερης ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!..Δεν θ' άξιζε το ιερό αυτό, ιστορικό γεγονός μιά ανάλογα αξιοπρεπή παρουσίαση;;; Λάθος απόσταση πασάλων, αταίριαστες τρύπες στήριξης,μοντάρισμα όπως – όπως γιά να τελειώνουμε... κι' άστο!..Αρπακόλα, ασχετοσύνη κι' άγιος ο Θεός!....M. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Η πινακίδα αυτή του "Welcome.." υφίστατο με την ήδη περιγραφήσα κατάσταση ακόμα μέχρι Σπτεμβρ. 2012...Μ.
Manos Inge Papadopoulos f/b

Πρόσκληση στην Ημερίδα,

 "Αξιολόγηση - Αναθεώρηση - Εξειδίκευση του πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης της Αργολίδας"

Έκαναν πίσω μετά την κατακραυγή αλλά δεν πείθουν:
 «Δεν θα κυνηγάμε ακόμα για χρέη 300 ευρώ»

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, προσπάθησε να καθησυχάσει τους Έλληνες φορολογούμενους, όσον αφορά τα κατασχετήρια εξπρές για χρέη προς το δημόσιο που θα αρχίσουν 
1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
                                               

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 Δεκεμβρίου 2013


Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:15, σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τo παρακάτω θέμα:

Επίσκεψη του Πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανκ Ντόλτ στο Ναύπλιο Ηλθον, είδον και... απήλθον

ΑΧ.... ΜΑΡΙΝΑ ...ΜΑΡΙΝΑ !!!



Η Όλγα Κεφαλογιάννη τρέλανε τους Τούρκους με την εμφάνισή της



Η Υπουργός Τουρισμού έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τουρκία με αποτέλεσμα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: HURRIYET , INTERNET AJANS , HABEREGELI

Ευκαιρία για Ελλάδα και Τουρκία

ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ! "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της"!



Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη...προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Χριστουγεννιάτικο γλέντι του Συλλόγου "Αλληλεγγύη" Αργολίδας


Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κρασάκι, τη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013, στην ταβέρνα ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΠΙΑ στα Πυργιώτικα Ναυπλίου και ώρα 7.30΄μ.μ.

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.”

Με αίσθημα χαράς και τιμής αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο και, ευρύτερα, στις δραστηριότητες της δημοτικής παράταξης: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.” της οποίας και ηγείται.

Παραιτήθηκε η Ειδική Σύμβουλος κ.Τραγγάλου

Παραιτήθηκε από Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου η κ.Τραγγάλου.
Η κ.Νατάσα Τραγγάλου θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα δημ.σύμβουλο Π.Αναγνωσταρά και αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε από τη θέση της ειδικής συμβούλου.

Στη Νεμέα ξαναφτιάχνουν το αρχαίο κρασί του Ηρακλή, με τον παγανιστικό τρόπο που το έκαναν πριν 2.500 χρόνια


Ο Ηρακλεώτης, ο κόκκινος γλυκός άκρατος οίνος του Ηρακλή ξαναγεννήθηκε στην Νεμέα, την εύφορη γη των αμπελιών και του παγκοσμίως φημισμένου Αγιωργίτικου, με την εφαρμογή όλων των παγανιστικών τρόπων καλλιέργειας των αμπελιών απ' όπου γεννήθηκε
 το φημισμένο «λιοντάρι της Νεμέας».

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π. Ε. Αργολίδος ( VIDEO )

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος με αντικείμενο τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία των πολιτών από ακραία καιρικά φαινόμενα και τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων ενόψει της χειμερινής περιόδου.
VIDEO >>>>>>>>>>>>>>
Έλαβαν μέρος ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος ,εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Αργολίδος, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδος , της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου και Άργους , του ΚΕΜΧ Ναυπλίου και εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων.
                                                    http://panargolikos.blogspot.gr/

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ( VIDEO )

VIDEO >>>>>>>>>>>>>>>>
6ο ανοιχτό σκακιστικό τουρνουά ράπιντ «ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΑ 2013»
Ο Σκακιστικός Συλλογος Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» και η ΕΣΣΠΕΠ διοργανώνει το 6ο ανοιχτό σκακιστικό τουρνουά ράπιντ «ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΑ 2013» στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013, στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.
Σάββατο 7/12/2013 ώρα 15.00 (4 γύροι)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Γ' Εθνική: Συνάντηση με Γ. Ανδριανό ( VIDEO )

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό είχε προχθές αντιπροσωπία των ομάδων του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής με θέμα το οικονομικό.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε μια κίνηση με πρωτοβουλία του προέδρου του Παναργειακού, Τρύφωνα Μποζιονέλου για να συζητηθεί η ενίσχυση από την ΕΠΟ και να απαιτηθούν ορισμένα πράγματα από την Ομοσπονδία, που έχουν άμεση σχέση με το οικονομικό.

Στις καλένδες το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια


Παρά την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει τη νομοθεσία το προσεχές διάστημα.

ΣΕΙΣΜΟΣ 3,8 ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Automatic Solution
(14 min ago)
Or. Time: 28/11/2013 23:49:40 (GMT)
Magnitude: 3.8 M
Location: 79.7 km SW of Chania
Click here for detailed event information.


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

η Κλήση καταγράφετε για ένα χρόνο... ΟΧΙ δεν θέλω να καταγραφή!!

       Συμβουλές για να αποφύγετε ενοχλητικά τηλεφωνήματα
                        http://www.astynomia.gr/index.php?    option=ozo_content&perform=view&id=2029&Itemid=420

3- Χρησιμοποιείστε αυτόματο τηλεφωνητή και αφήστε να καταγραφεί το μήνυμα. Επίσης, στον αυτόματο τηλεφωνητή μπορείτε να εγγράψετε μήνυμα δικό σας ότι όλες οι κλήσεις καταγράφονται σε ειδική υπηρεσία της αστυνομίας ή σε ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης (security).
Τρεις το μεσημέρι, ημέρα Σάββατο. Τα μωρά μόλις κοιμήθηκαν. Το κινητό χτυπάει ασταμάτητα. Άγνωστος ο αριθμός. Αποφασίζεις να το απαντήσεις γιατί αν ξυπνήσουν χάθηκες. 
Κάτι θα συνέβη, σκέφτεσαι, δεν μπορεί. Κι όμως αυτό που συνέβη είναι ότι η κοπελίτσα πήρε εντολή να πουλήσει συνδρομή κινητής τηλεφωνίας μεσημεριάτικα. Μην της φωνάξεις. Δεν φταίει αυτή. Μην της ζητήσεις να μην σε ξαναενοχλήσει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ένας τρόπος υπάρχει. Δες τη διαδικασία, 

Πτώση μεγάλου δέντρου στο Ναύπλιο στο ΚΕΜΧ ( VIDEO )

Μεγάλο πεύκο έπεσε στο Ναύπλιο, στην οδό Ασκληπιού, κόβοντας καλώδια της ΔΕΗ ,ενώ προξένησε και υλικές ζημιές σε οικία, Ναύπλιο 28 Νοεμβρίου 2013. Ευτυχώς το δένδρο που δεν έπεσε προς τη μεριά της επαρχιακής οδού Ναυπλίου Τολού .
VIDEO >>>>>>>>>>>>