Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Γιάννης Μανώλης: Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση από τα νέα μέτρα


Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τις νέες απαιτήσεις της τρόικα που θα περιληφθούν στον προϋπολογισμό του 2014, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Γιάννης Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την ώρα που η κυβέρνηση με την ευγενή χορηγία των Μέσων Ενημέρωσης προσφέρει στους Έλληνες το σήριαλ Χρυσή Αυγή, προωθείται νέο τσουνάμι μέτρων 5,9 δις €.
Άγριοι φόροι, περικοπές σε επικουρικές, κύριες συντάξεις και εφάπαξ, δραματική μείωση κονδυλίων για την Κοινωνική Ασφάλιση, την Περίθαλψη και την Παιδεία.
Αν σε όλα αυτά προστεθούν οι νέες απαιτήσεις της τρόικα για 12000 απολύσεις στο Δημόσιο, για πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στο ιδιωτικό τομέα, για ξαφνικό θάνατο των Αμυντικών Συστημάτων, καθώς και τα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά στις τελευταίες μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδος λόγω έλλειψης ρευστότητας, διαμορφώνουν την μαύρη και σκληρή πραγματικότητα.
Ο Γολγοθάς που βιώνουν οι Έλληνες τα τελευταία τρία χρόνια συνεχίζεται.
Μπορεί η Χρυσή Αυγή να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως εγκληματική οργάνωση, ο Γολγοθάς για τους Έλληνες συνεχίζεται και η Ανάσταση θα έρθει μόνο με την καταδίκη της πολιτικής του Μνημονίου και την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου