Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΣΟΥΡΔΙΝΗΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ


Στις 26 & 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, το ¨Galeb Belgrade Trophy¨, με τη συμμετοχή 1.200 αθλητών από όλο τον κόσμο.
Παρών στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, ήταν και ο Μάριος Τσουρδίνης, αθλητής του ΓΑΣ  ....

Ταεκβοντό Άργους.
Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση ο αθλητής από το Άργος κατάφερε να φτάσει στον τελικό των -63 κιλών ανδρών.
Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε αθλητή από τη Δανία, όπου και κέρδισε, το ίδιο επιτυχημένα ήταν και τα επόμενα παιχνίδια του , όπου επικράτησε, σε αθλητές από την Κροατία, Κύπρο, Ουγγαρία, φτάνοντας έτσι στον τελικό.
Στον τελικό αντιμετώπισε αθλητή από τη Σερβία και ηττήθηκε με σκορ 8-7.
Ο προπονητής του Νίκος Κανέλλος, δήλωσε ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό τέστ, για τον Έλληνα πρωταθλητή, μετά από μία όχι και τόσο επιτυχημένη χρονιά. Η πολύ καλή τελευταία εμφάνισή του όμως δείχνει ότι έχει ξαναβρεί το δρόμο του, προς την κορυφή.
Επίσης τόνισε ο προπονητής από το Άργος, ότι ο αθλητής του αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που συμμετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα και παρόλα αυτά έδειξε χαρακτήρα και αγωνιστικό πνεύμα, πράγμα που τον έφτασαν στον τελικό.

Στον τελικό, λόγω και των προηγούμενων δυνατών αναμετρήσεων, υπήρξε καταπόνηση, με αποτέλεσμα ο αθλητής να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, παρόλα αυτά, θέλησε να αγωνιστεί, δείγμα της ισχυρής του θέλησης, για νίκη και διάκριση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.
Αναμένεται, να συμμετέχουμε και στο διεθνές τουρνουά του Παρισιού, τέλος του χρόνου και εκεί θα βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου