Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ


Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ του Χρήστου Δημόπουλου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Παιδικής - Νεανικής Βιβλιοθήκης Δήμου Άργους Μυκηνών, που λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ., με τη βοήθεια και τη συνεργασία των εκδόσεων Ψυχογιός. 
Όλα τα παιδιά ήταν εκεί και γνώρισαν από κοντά τον αγαπημένο τους συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο. Ο Χρήστος Δημόπουλος, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, απασχόλησε δημιουργικά τους μικρούς του φίλους με ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, τους παρότρυνε να φτιάξουν τις κατασκευές μαζί του και έτσι τους έδειξε τον τρόπο για να μάθουν να παίζουν με πιο απλά υλικά. Στο δεύτερο μέρος, ακολούθησε συζήτηση για την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδιών απάντησε σε όλες τις απορίες και τις ερωτήσεις. Ήταν ένα πρόγραμμα στο οποίο μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τις κατασκευές και τη συζήτηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η συμμετοχή και η προθυμία των παιδιών ήταν μεγάλη!
Τέλος, ο συγγραφέας πέρασε αρκετή ώρα με το κάθε παιδάκι ξεχωριστά, υπογράφοντας τα βιβλία του, βγάζοντας φωτογραφίες και συζητώντας μαζί τους.

Ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης
Νίκος Δελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου