Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πόρισμα για τις σχέσεις ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσής Αυγής


Πόρισμα για τις σχέσεις ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσής Αυγής

Στα χέρια του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαου Δένδια βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για τον εντοπισμό θυλάκων του νεοναζιστικού μορφώματος στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Τα αποτελέσματα των ερευνών -που ξεκίνησαν στις 23 του περασμένου Σεπτέμβρη, ύστερα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ν. Παπαγιαννόπουλου να διεξαχθεί ευρύτατη έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα στον Τύπο για ενεργό εμπλοκή αστυνομικών στη δραστηριότητα του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων- αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα στις 11.30 το πρωί στο αρχηγείο της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τις υποθέσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί και προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πολυήμερης έρευνας, το πολυσέλιδο πόρισμα των «αδιάφθορων» περιλαμβάνει κι άλλες περιπτώσεις, που δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι με την έναρξη της έρευνας μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους επτά επικεφαλής από νευραλγικές υπηρεσίες της Αστυνομίας, λίγες ώρες ύστερα από δύο παραιτήσεις ανώτατων αξιωματικών.
Α.Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου