Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 19-9-2013

ΠΡΟΣ: α)τον κ. Δήμαρχο

β)τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους

γ)Δ/ντη Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου

Άργους – Μυκηνών

δ)Ορκωτό ελεγκτή – λογιστή

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε.»

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα:

Περί εγκρίσεως Απολογισμού – Ισολογισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2011.

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικά Θέματα:

1. Επί του από 2-9-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος».

2. Επί του από 12-9-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσού ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντος» (Δ.Τ., Δ.Φ και ΤΑΠ).

3. Επί του από 5-9-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή αστικών ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντα» (Ειδικό Τέλος – Κληρονομιά Βορίδη).

4. Επί του από 12-9-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσού ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντος» (Κλήσεις Κ.Ο.Κ.).

5. Επί του από 12-9-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή αστικών ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντα» (Ειδικό Τέλος – Κατάστημα Χονδρικής Αγοράς).

6. Επί του από 5-9-2013 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ενοικίων ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντα» (Λόγω παραιτήσεως σε κατάστημα Χονδρικής Αγοράς).
Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 78.743,68 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.

8. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.).



Τεχνικά Θέματα:

9. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία LEADER – Εξυπηρέτηση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων» κ.λ.π.

10. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Λέρνας» κ.λ.π.

11. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου» κ.λ.π.

12. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Αλέας» κ.λ.π.

13. Περί εγκρίσεως 3ου Α.Π.Ε. και παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διαμόρφωση – Ανάδειξη ευρύτερης περιοχής Αρχαίας Αγοράς».

14. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή WC, γραφείο πληροφόρησης επισκεπτών και γηπέδου μπάσκετ – τένις Τ.Δ. Μυκηνών (Διαμόρφωση χώρου και Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου Μυκηνών 2ος Ειδικός προϋπολογισμός)».

15. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή και τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο Κιβέρι».



Τρέχοντα Θέματα:

16. Παραχώρηση δημοτικού χώρου 2 μ2 επί της οδού Σοφοκλέους στην Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. για την εγκατάσταση PILLAR (σχετ. η υπ’ αριθ. 153/2013 απόφαση επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
Περί έγκρισης Πρόσληψης Προσωπικού (ενός ατόμου) δίμηνης απασχόλησης για την αντιμετώπιση των αναγκών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Περί χορηγήσεως παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
Περί αντικαταστάσεως του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Σαρρή από μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., λόγω παραιτήσεως.

20. Περί αντικαταστάσεως του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Σαρρή από μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», λόγω παραιτήσεως.

21. Περί αντικαταστάσεως του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Σαρρή από μέλος της επιτροπής για την βεβαίωση καλής εκτέλεσης της παροχής υπηρεσιών μέχρι 2.934,70 € συν Φ.Π.Α. σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 14 του άρθρου 64 του Π.Δ. 28/80, όπως αυτές ισχύουν, λόγω παραιτήσεως.





Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου



Θεόδωρος Βασιλόπουλος







   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου