Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Με πολιτικό όρκο πέντε .....!!! σύμβουλοι στο Ναύπλιο

Ορκίσθηκε και το νέο Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερο φορτισμένο για το Δήμαρχο Ναυπλίου που έχασε τον πατέρα του έγινε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου αλλά και των τοπικών συμβουλίων

Καμπόσος: Δεν παίζουμε κύριε Νικητόπουλε

Τα παράπονα του επικεφαλούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Νικητόπουλου για την τελετή ορκομωσίας, δεν έμειναν αναπάντητα από τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.
Με ανακοίνωσή της η παράταξη "Αλλαγή Πορείας" απαντάει:
"Μετά την καυστική ανακοίνωση του κου Νικητόπουλου, όπου κατηγορεί τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, ότι δεν του επέτρεψε να μιλήσει στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, μετά λύπης μας αντιλαμβανόμαστε πως είναι ακόμα σε… άλλο δρόμο και όχι σε αυτόν που του υπέδειξε ο λαός . Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, είναι η νόμιμη και θρησκευτική επισφράγιση της ψήφου του λαού και όχι γήπεδο για παιχνίδι πολιτικών εντυπώσεων. Να επισημάνουμε λοιπόν πως δεν έχουμε καμία διάθεση για παιχνίδι και ειδικά από τα αποδυτήρια! Στην τελετή ορκωμοσίας κάθε νέας δημοτικής αρχής βάσει πρωτοκόλλου, ομιλεί ο εκλεγέντας δήμαρχος και ο απερχόμενος δήμαρχος(εάν υπάρχει απερχόμενος).

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: ''...θα βοηθήσουμε αλλά θα ελέγχουμε...''


''...θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για το καλό του Δήμου μας αλλά και θα ελέγχουμε όσους διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα..." ξεκαθάρισε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος κατά την σημερινή ορκωμοσία στην αίθουσα του Βουλευτικού και συμπλήρωσε : ''...ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν, αγωνιστήκαμε κόντρα σε όλους και σε όλα, δίχως το όπλο της δημοτικής εξουσίας, παρ΄όλα αυτά παλέψαμε στα ίσα και μας τίμησε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των δημοτών το 34%... οι εκλογές όμως τελείωσαν τώρα οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι, τα περιθώρια για το Ναύπλιο έχουν στενέψει, δεν επιτρέπονται άλλα λάθη. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούν να γίνουν καλά πράγματα στον Δήμο μας, βασική όμως προϋπόθεση για εμάς είναι η διαφάνεια, η ισονομία, η χρηστή διαχείριση. Προσωπικά θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πάντα, να είμαι δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μου...''.

Θα πρέπει να ανανεώσουν τις άδειές τους οι πωλητές λαϊκής αγοράς


Καλούνται οι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών πωλητή λαϊκής αγοράς να προσέλθουν για την ανανέωση των αδειών τους, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας (γραφείο 202, 2ος όροφος, Διοικητήριο).
Η υποβολή των αιτήσεων ανανέωσης θα πραγματοποιηθεί από 1η Σεπτεμβρίου 2014 ως 31 Οκτωβρίου 2014 ως εξής:
• Κάτοχοι αδειών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Α-Μ, από 1η ως 30 Σεπτεμβρίου 2014
• Κάτοχοι αδειών των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Ν-Ω, από 1η ως 31 Οκτωβρίου 2014.

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος τέλεσε την Ορκωμοσία του Νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου




Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Αυγούστου το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος ενώ το παρών έδωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

ΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΛΕΠΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ……… Του Δημήτρη Νικητόπουλου,


επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους - Μυκηνών

Έγινε χτες το βράδυ η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Δυστυχώς, στραβά ξεκινήσαμε… Με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου Κου Καμπόσου δεν επετράπη – παρότι του ζητήθηκε – στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να απευθύνει ένα χαιρετισμό και να δώσει τις καθιερωμένες ευχές, όπως άλλωστε έγινε σχεδόν σε όλους τους δήμους της Ελλάδας.

Εξηγούμε στον Κο Δήμαρχο το προφανές.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2014 2015

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ! ! !











Το παρακάτω βίντεο είναι σαν να έχει έρθει από το κοντινό μέλλον. Ένα μέλλον που έρχεται καταπάνω μας με ταχύτητα και με όχημα τον αντιρατσιστικό νόμο και το σύμφωνο συμβίωσης. Όλες οι οργανώσεις ομοφυλοφίλων ζητούν την άμεση ψήφιση του ονομαζόμενου «αντιρατσιστικού» 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΑΡΑ 39ΧΡΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ 16ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ...!!!


ΠΟΙΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΡΕ;
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη για την 39χρονη γυμνάστρια συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε τον 16χρονο μαθητή της...
Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Joy Morsi, από τη Νέα Υόρκη, η οποία συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες ότι βίασε έναν 16χρονο μέσα στο Grover Cleveland High School!
Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Morsi για να τον δελεάσει του έστελνε ακατάλληλες φωτογραφίες και τον ρώτησε αν ήταν παρθένος!
Σύμφωνα με τα το sportdog, η 39χρονη τσαντίστηκε όταν έμαθε ότι ο μαθητής της θα πήγαινε στο χορό του σχολείου με μια συμμαθήτριά του…

Νέο διοικητικό συμβούλιο για το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης που αναδείχτηκε από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 23 Αυγούστου 2014.
Το νέο ΔΣ αποτελείται από:
Πρόεδρος: Τίνα Αντωνοπούλου
Αντιπρόεδρος: Πέτρος Λακούτσης
Γενική Γραμματέας: Λίτσα Παγώνη
Ταμίας: Ελένη Τράκη Μέλη: Σαρωνίς Γκάτσου, Θέλξη Ζερβού, Μιχάλης Παπακυριακού

«Αλκμήνεια 2014» στη Μιδέα Αργολίδας


Στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Αλκμήνεια 2014» στη Μιδέα Αργολίδας μας προσκαλεί ο Νέος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιδέας «Η Αλκμήνη».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 30 και 31 Αυγούστου 2014 και περιλαμβάνουν:
30 Αυγούστου
Αθλοπαιδιές - Μάγος, κλόουν και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά - Βράβευση του 1ου Νικητή της σχολής τένις Μιδέας
31 Αυγούστου
Αμαξοδρομίες: Ο γύρος του χωριού με άμαξες

Παράλληλα ο Νέος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιδέας διοργανώνει εκδρομή στην Τήνο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Λαϊκή βραδιά στη Νέα Τίρυνθα


Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας σας προσκαλεί την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 9μ.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού!!! Λαϊκή βραδιά με ζωντανή ορχήστρα, γουρνοπούλες και μπύρες!!!
Γουρνοπούλα --------> 10 ευρώ/ κιλό
3 Μπύρες --------------> 5 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook!

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΆΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΏΝ

Στην τελετή παρευρέθηκαν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννησου Π.Τατούλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β.Σιδέρης και Φ.Στεφανόπουλος, και αρκετός κόσμος.
                         

Ανδριανός: Για πρώτη φορά φέτος η ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αργολίδα.



«Για πρώτη φορά φέτος, ύστερα από την συνεργασία που είχα με τον τέως Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβαντιτόπουλο και τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ καθηγητή κύριο Χρυσουλάκη, και την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόταση μου, η ΑΣΠΑΙΤΕ ανάμεσα στους 2450 φοιτητές που θα δεχθεί σε ολόκληρη τη χώρα, θα λειτουργήσει και στην Αργολίδα, όπως ανακοινώθηκε και με Δελτίο Τύπου της Σχολής.
Πρόκειται για μια σημαντική εκπαιδευτική δομή η οποία, ταυτόχρονα, θα ενισχύσει την τοπική μας οικονομία.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο παράρτημα της Σχολής στην Αργολίδα και στους φετινούς, πρώτους φοιτητές της που θα επιλεγούν μέσα από την σχετική διαδικασία».

ΤΩΡΑ ορκίζεται Περιφερειάρχης ο Τατούλης – Παρών είναι ο Αρχιεπίσκοπος


Απεβίωσε ο πατέρας του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου


 Δύσκολες στιγμές για τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Ναυπλίου σήμερα Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Το άγνωστο «παιχνίδι χρόνου» με τον ληστή του Διστόμου Στις 6 Ιουλίου 2007 σημειώθηκε ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ναύπλιο με λεία 70.000 ευρώ. Ακολούθησε στις 13 Αυγούστου 2007 άλλη ληστεία με λεία 450.000 ευρώ στο Αργος


Οι ειδοποιήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και οι νέες ενδείξεις για τον Γιώργο ΠετρακάκοΕνα «παιχνίδι χρόνου» λίγων ημερών και μια μικρή καθυστέρηση σε μια έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. το καλοκαίρι του 2007 επέτρεψαν στον 44χρονο ποινικό Σπύρο Χριστοδούλουνα έχει τα τελευταία χρόνια ελευθερία δράσης, να προσκολληθεί στον συνομήλικό του αντιεξουσιαστή Νίκο Μαζιώτη και να ενταχθεί στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2007 αποκαλύπτουν ταυτόχρονα την αλλόκοτη - αστάθμητη συμπεριφορά του συνεργού του Μαζιώτη ο οποίος τότε δημιούργησε πρωτοφανές επεισόδιο στο Ναύπλιο.
Ανέβηκε ξαφνικά στις 4 το πρωί στην ταράτσα του σπιτιού όπου έμενε έχοντας το πιστόλι στον κρόταφο της φίλης του, πιθανόν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, και απειλούσε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς που έφθασαν επί τόπου. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν ασχοληθεί με τη δράση του Χριστοδούλου στην περιοχή της Αργολίδας είχαν ενημερώσει τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα ότι ήταν αυτός που συνεργαζόταν με τον Νίκο Μαζιώτη την τελευταία διετία σε ληστείες, χωρίς ωστόσο τότε να εισακουσθούν.
Μπαράζ ληστειών >>>>

Εργατικό ατύχημα στο Ναύπλιο ( video maxtv )

video >>>>>>>>>>
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 10.00 περίπου σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο, με έναν εργάτη να τραυματίζεται σοβαρά. Ο άτυχος εργαζόμενος, κατά την διάρκεια εργασιών απομάκρυνσης μπαζών από τριώροφη πολυκατοικία στην διασταύρωση των οδών Προφ. Ηλία και ΚαλαμάταςΤο σιλό που είχε τοποθετηθεί, από την ταράτσα της πολυκατοικίας και κατέληγε στο φορτηγό, κατέρρευσε από το υπερβολικό βάρος των μπαζών, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον εργαζόμενο.Τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ με την βοήθεια ανδρών της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο μετέφεραν το άτυχο εργαζόμενο στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών δραστών της ληστείας του Διστόμου











Σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζεται την υπόθεση, οι τρεις, που ανήκουν στον λεγόμενο ποινικό χώρο, συμμετέχουν σε ομάδα συνολικά 7 ατόμων, που διαπράττει ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, τα μέλη της οποίας θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα. Τουλάχιστον οι δύο από αυτούς έχουν «συνεργαστεί» και με τον συλληφθέντα Νίκο Μαζιώτη. Ο 35χρονος Γιώργος Πετρακάκος και ο 33χρονος Σπύρος Δραβίλας φέρονται κατά πληροφορίες να ήταν οι οδηγοί των μοτοσικλετών διαφυγής του τρομοκράτη μετά το χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν μέρος της λείας από τις «επιχειρήσεις» τους να δίνεται στο «επαναστατικό ταμείο» του «Επαναστατικού Αγώνα». Καλά διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν ότι οι ίδιοι έχουν ταυτοποιηθεί και σε τρεις ακόμη ληστείες. Πρόκειται γι' αυτές που έχουν γίνει στη Σαρωνίδα, τον Μαραθώνα και το Συκούριο Λάρισας, που πραγματοποιήθηκαν με ίδια «τεχνική» και μεθοδολογία. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο σωματότυπος και τα χαρακτηριστικά τους έχουν «προδώσει» τους τρεις κακοποιούς.

1ος Αγώνας Δρόμου Νέας Κίου Αργολίδας "Aπό τον Ασκάνιο στον Ερασίνο"


ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου,οι Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας και ο ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Μικρασιατικής Μνήμης «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» που περιλαμβάνει :

Η επανάσταση ξεκινάει με τον σωστό (πολιτικό) όρκο;


Του Αιμίλιου Πολυγένη
Για προεκλογικούς προφανώς λόγους, στις 20 Μαρτίου, η κυρία Ρένα Δούρου δήλωνε σε εκκλησιαστική ιστοσελίδα μία “έμμεση” συμπάθεια προς την Εκκλησία, λέγοντας σε συνέντευξή της πως “οι δράσεις της Εκκλησίας συγκλίνουν με εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ήταν η ανάγκη της να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων πριν τις εκλογές; Ήταν αυτό που πραγματικά πίστευε;

Μερικούς μήνες αργότερα, ως η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, η κυρία Ρένα Δούρου ορκίστηκε μόλις χθες. Ασφαλώς και κανένας δεν περίμενε πως θα επέλεγε τον θρησκευτικό όρκο κι ούτε άλλωστε υπήρχε αυτή η απαίτηση από έναν άνθρωπο που έχει επιλέξει στη ζωή της το σύμφωνο συμβίωσης και όχι τον θρησκευτικό γάμο.

«Αποζημίωση» της κυβέρνησης στη Μορέας ΑΕ λόγω... μειωμένης κίνησης και μετά τους δρόμους έχουμε τα σκουπίδια .....


Επιπλέον 350 εκατομμύρια ευρώ ως "αποζημίωση" θα λάβει από την κυβέρνηση η κοινοπραξία Μορέας Α.Ε., συμφερόντων των ομίλων Λ. Μπόμπολα, Ιωάννου-Παρασκευαΐδη και Σ. Κόκκαλη, που κατασκευάζει τον κεντρικό οδικό άξονα Πελοποννήσου. Η κοινοπραξία εμφάνισε λογαριασμό με απώλειες 500 εκατ. ευρώ λόγω μειωμένης κίνησης.
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ο υπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή νέα συμπληρωματική σύμβαση του έργου. Η αποζημίωση έρχεται σε συνέχεια των πρόσθετων εργολαβικών αποζημιώσεων, συνολικού ύψους 2,2 δισ. ευρώ, για την επανεκκίνηση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ δυτικά της Σπάρτης σημειώθηκε στις 6:45 το πρωί της Παρασκευής 120 χλμ ανατολικά της Σπάρτης. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αττική.στο Ναύπλιο στην Τρίπολη στην Κόρινθο .


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του EMSC), σημειώθηκε στις 06:45 τα ξημερώματα, στον υποθαλάσσιο χώρο του Αιγαίου Πελάγους. Οπως τόνισε ο καθηγητής κ. Λέκκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το φαινόμενο είχε επίκεντρο στον υποθαλάσσιο χώρο βορειοδυτικά της Σπάρτης, συνοδεύτηκε από 3-4 συνολικά σεισμικές δονήσεις, με την πρώτη να καταγράφεται στα 5.8 ρίχτερ και τη δεύτερη στα 4.8. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο, ωστόσο από τους σεισμολόγους δεν καταγράφονται ιδιαίτερες ανησυχίες.
  http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stations/maps/recent.html

ΤΩΡΑ Ισχυρός σεισμός 5,6 ΣΤΗ ΜΗΛΟ > 29/08 03:48:39, M: 4.6 29/08 03:45:07, M: 5.5 29/08 02:10:51,


Automatic Solution
(4 min ago)

Or. Time: 29/08/2014 03:45:07 (GMT)
Magnitude: 5.6 M
Location: 68.1 km W of Milos
Click here for detailed event information
.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ...

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

12 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ TOUR MUSIC FESTIVAL 2014 ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

                           




ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΥΚΛΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ

21ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ & ΥΠΕΡΗΧΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν...

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤ...

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σήμερα 27 Αυγούστου εορτάζει ο Άγιoς Φανούριος ο Νεοφανής


Χρόνια πολλά και ευλογημένα στους εορτάζοντες!!!
Ο Άγιος Φανούριος ήταν ένας άγνωστος άγιος. Όπου τυχαία ευρέθη η εικόνα του τον 14ο αιώνα μ.Χ. στη Ρόδο από τον τότε μητροπολίτης Ρόδου Νείλου του Β’. Ο Άγιος σύμφωνα με τα εικονιζόμενα 12 μαρτύρια του πρόκειται, για ένα μεγάλο και γενναίο αθλητή της πίστεως!!!!

«Μαϊμού» εφοριακός επιχείρησε να ελέγξει ακομα και την προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα στην παραλία της Καλαμάτας όταν «μαϊμού» εφοριακός επιχείρησε να κάνει έλεγχο στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας , η οποία έχει κανονική άδεια και βρισκόταν ιδιωτικά σε κατάστημα της περιοχής.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο

Η οικογενειακή τραγωδία στο Άστρος με τον πατέρα που έκαψε τον γιο του με την συνεργασία ..........., ξυπνά μνήμες από τα ενδοοικογενειακά εγκλήματα που προκάλεσαν σοκ και φρίκη στην ελληνική κοινωνία. Στο βίντεο περιγράφονται τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.           

Οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού


Δικαιολογητικά που ενδεχομένως συνοδεύουν την ένσταση κατατίθενται μέχρι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30
Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού έχουν αναρτηθεί, σήμερα, τα προσωρινά Μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και οι προσωρινοί Πίνακες Αποκλειομένων Δικαιούχων και Παρόχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων & των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015».

Δύο χρόνια φυλάκιση και βαριά πρόστιμα για όσους κακοποιούν ζώα


Απέστειλε επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ζητώντας να ληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία για την αυστηροποίηση των ποινών
Ποινές φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών και βαρύτατα πρόστιμα για όσους κακοποιούν ζώα, ζητάει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου, ζητώντας να ληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία για την αυστηροποίηση των ποινών, τόσο για την κακοποίηση, όσο και την έλλειψη της απαιτούμενης φροντίδας των ζώων.

Ολοκληρώθηκε το ερευνητικό έργο της αποστολής Terra Submersa στο βυθό της Αργολίδας
















Το ουσιαστικό ερευνητικό έργο άρχισε στις 10 Αυγούστου, ημέρα που κατέπλευσε στον όρμο της Κοιλάδας το MS Tûranor PlanetSolar, το μεγαλύτερο ηλιακό καταμαράν, το οποίο μετατράπηκε σε ερευνητική πλατφόρμα και βάση της επιστημονικής ομάδας της αποστολής.

Βιωματική επίδειξη πρώτων βοηθειών και τεχνικών Διάσωσης - Μια πρωτοβουλία ζωής

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου, πάντα κοντά στον άνθρωπο, διοργανώνει βιωματική υπαίθρια επίδειξη με θέμα την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τεχνικών διάσωσης ώστε θα δοθεί δυνατότητα στους πολίτες να έρθουν σε επαφή με τις πρώτες βοήθειες .

Μανιάτη με Αβραμόπουλο και Χρυσοχοϊδη για το Αεροδρόμιο της Τρίπολης


Συνεργασία για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που σχετίζονται με την Αργολίδα είχε ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης με τους Υπουργούς Δημήτρη Αβραμόπουλο και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

10ο Δαναϊκό Super Show Μαχητικών Τεχνών


Ο Αθλητικός Σύλλογος «Πυγμή» Άργους σας προσκαλεί στο 10ο Δαναϊκό Super Show Μαχητικών Τεχνών που διοργανώνει την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στη Λαϊκή Αγορά Άργους στις 7:00 το βράδυ.Θα είναι μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Dr. Νικόλαος Μουσούρος

«ΚΑΚΩΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ»

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΣΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 15

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑΣ

Βόμβα: Γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος εκτυπώνει test notes σε δραχμές;

Για ποιο λόγο η Τράπεζα της Ελλάδας εκτυπώνει test note σε δραχμές;
Μήπως φεύγουμε από το ευρώ; Αν δεν είναι η Τράπεζα της Ελλάδας από πίσω γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία; Δείτε τα χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 20 δραχμών




ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι Ν ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ TΕΛΕΣΙΛΛΑ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟ

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 0 1

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 15

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ

3ο ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΙΑ Γ..... ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΕ ...........ΠΟΥΤ.... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ! ! !

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας για την επόμενη 5ετία με Δήμαρχο το Δημήτρη Σφυρή


Oρκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας με Δήμαρχο τον Δημήτρη Σφυρή!!!!!
Την τυπική διαδικασία ακολούθησαν οι δηλώσεις όλων των εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης καθώς και δηλώσεις άλλων σημαντικών προσώπων από την Περιφέρεια αλλά και από πρώην Δήμους. Με στωικότητα και ήθος πραγματοποιήθηκε αυτή η ευχάριστη έκπληξη καθώς δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο πριν τέσσερα χρόνια. Μία απόδειξη από την αρχή όπου φαίνεται η διάθεση συνεργασίας για το καλό του τόπου.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής αφού διάβασε επιστολή του Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε να παραδόσει, κάλεσε στο βήμα έναν προς έναν αιρετούς και μη και φυσικά όλους τους εκπροσώπους των υπόλοιπων συνδυασμών. Πρώτος μίλησε ο αντιπρόσωπος της Περιφέρειας Τάσος Τζανής, έπειτα πήρε το λόγο ο πρώην Δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης, ακολούθησε η ομιλία του Γιώργου Τσούρνου πρώην βουλευτή αλλά και πρώην Δήμαρχου Ναυπλίου και τέλος η αντιπολίτευση μίλησε με Γιάννη Γεωργόπουλο, Τάσο Λάμπρου και Τάσο Τόκα.

Νεότερες εξελίξεις για την Εξισωτική Αποζημίωση: ενστάσεις, ηλικιακό όριο, ελάχιστη έκταση βοσκοτόπων, δόσεις


Σε ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της εξισωτικής αποζημίωσης προέβη το ΥπΑΑΤ. Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά η πολιτική ηγεσία πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη σχετικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν από την πρόσφατη πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2013.
Έχοντας ως δεδομένο ότι έχουν εξευρεθεί πιστώσεις συνολικά 130 εκατ. ευρώ και αφού έλαβε υπόψη της όλα τα τεχνικά δεδομένα όπως αυτά απορρέουν από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, τις δεσμεύσεις για την εφαρμογή νέου σχεδίου δράσης για τον προσδιορισμό των επιλέξιμων προς επιδότηση βοσκοτόπων καθ’ υπόδειξη της Ε.Ε., αποφάσισε:
Να δοθεί η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων σε όλους, όσοι υπέβαλαν αίτηση, και είτε απερρίφθησαν στην πρώτη πληρωμή της εξισωτικής είτε έλαβαν μικρότερη της αναμενόμενης αποζημίωση. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων ορίσθηκε η 31η Αυγούστου 2014.

Πολιτική εκδήλωση στην Ακροναυπλία ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις με αφορμή τα 40 χρόνια φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Ακροναυπλία Κυριακή 24 Αυγούστου ώρα 8μμ
Τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ της γιορτάζει φέτος η ΚΝΕ. Το που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο λαός και νεολαία, κατοχυρώνοντάς το στη συνείδηση και στην πράξη ως το μεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό νεολαιίστικο γεγονός και αναδεικνύοντάς το σε θεσμό με βαθιές ρίζες και κύρος.

Το σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ είναι εμπνευσμένο από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Ν. Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!»

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, που ερμηνεύουν λαθεμένα την αναφορά μας στην κορεσμένη εγκατάσταση δεματοποίησης στα Δίδυμα Ερμιονίδας,

διευκρινίζουμε ότι :
α) Οι ενέργειες που προέχουν ώστε να αντιμετωπισθεί η κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε από τον κορεσμό της εγκατάστασης δεματοποίησης απορριμμάτων στα Δίδυμα Ερμιονίδας είναι η πλήρης αποκατάσταση του ομώνυμου ΧΑΔΑ και η μεταφορά των απορριμμάτων σε νόμιμα λειτουργούσα εγκατάσταση.
β) Αφού ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του χώρου και εφ’ όσον οργανωθεί το έργο της ανακύκλωσης σε ολόκληρο το Δήμο, μπορεί η εγκατάσταση, με μέριμνα του Δήμου, να χρησιμοποιηθεί για συλλογή και απομάκρυνση των ανακυκλώσιμων υλικών εφ’ όσον αυτό απαιτηθεί. Η επαναλειτουργία των Διδύμων ως χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης, απόρριψης αποβλήτων ή προσωρινής αποθήκευσης αποκλείεται.
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού
Διαχείρισης Αποβλήτων
Δημήτρης Καλογερόπουλος



Που πάει ο τουρισμός στο Ναύπλιο; Ποιους εξυπηρετούν τέτοιες μέθοδοι;

Το 2001 ανοίγει ένα μαγαζί διαμάντι για την περιοχή μας. Το όνομα του Restaurant Αγνάντι. Με συνεχή ποιοτική παρουσία στο χώρο της εστίασης και μεγάλη προσφορά στον τουρισμό, στο Ναύπλιο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος. Οι πελάτες μας από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, απολάμβαναν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αποτέλεσμα να πιστοποιηθούμε από τον ΕΟΤ με το σήμα της Ελληνικής Κουζίνας (το μοναδικό εστιατόριο του νομού μας).

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

ΣΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ

ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ Ο ΑΡΓΕΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Ξεκίνησε η αλλαγή της Ελληνικής σημαίας – Καταργούν το σταυρό




H κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σύνθετης και εξαιρετικά ευαίσθητης διαπραγμάτευσης, που αποσκοπεί στην ανόρθωση της εικόνας της χώρας μας διεθνώς και ιδίως, στον ευρωπαϊκό χώρο. Σκοπός είναι να αλλάξει το κλίμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό
Όμως στις διαπραγματεύσεις, τέθηκε ένα ζήτημα από τα παλιά. Ένα θέμα που είχε συζητηθεί ξανά επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, ανακινείται εκ νέου το τελευταίο διάστημα και είναι η… αλλαγή της ελληνικής σημαίας, ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κ20) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, η ομάδα μας απέσπασε την ισοπαλία με 1-1.



 Στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κ20) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, η ομάδα μας απέσπασε την ισοπαλία με 1-1. Το γκολ για την ομάδα μας έβαλε στο 2΄ ο Μάριος Αγγελόπουλος, ενώ το 1-1 έκανε για την ομάδα του Ολυμπιακού ο Κώστας Μεγαρίτης στο 80΄. Ο Παναργειακός είχε πολύ καλή παρουσία κάτι που τόνισε και ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. «Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σε πολλά σημεία έδωσαν και περισσότερα απ όσα ζητούσα. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους και πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα». Από την πλευρά των ερυθρολεύκων , ο προπονητής Βασίλης Βούζας δήλωσε: «Πιστεύω πως βγάλαμε τα συμπεράσματα μας κι εγώ και ο κος Σόουζα από το σημερινό φιλικό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Παναργειακού». Στο παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Μανούχος, Νενεκούμης και Καραγιώργης.Αύριο η ομάδα μας θα δώσει ένα νέο φιλικό αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας στο γήπεδο της Λυρκείας στις 18:00 το απόγευμα.

Ζωντανή μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Κουτσοπόδι


Ο Πολιτιστικός μορφωτικός & εξωραϊστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου «Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ» διοργανώνει ζωντανή μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο με αποσπάσματα από ταινίες που άφησαν εποχή και σε μουσικά ακούσματα παλαιοτέρων δεκαετιών πλαισιωμένο από ζωντανή ορχήστρα και με τη συμμετοχή του Θεατρικού – χορευτικού

Μπλόκα και στην Αργολίδα για τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας στο Δίστομο


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών, οι οποίοι «μπούκαραν» το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Αυγούστου μέσα σε τράπεζα στη Βοιωτία και στη συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους και έναν εργαζόμενο ως όμηρο, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ ακόμα και στην Αργολίδα.