Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η ξανθιά και σέξι σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου έκλεψε την παράσταση σε επιθεώρηση αγήματος στον Πειραιά

Οι Ρώσοι επισκέφθηκαν τον Πειραιά και επιθεώρησαν ρωσικό πολεμικό πλοίο και αγήματα αλλά τελικά την παράσταση φαίνεται να έκλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με την ξανθιά συνοδό του. Μαζί με τη οποία κατέβηκαν στον λιμάνι όπου είχε δέσει το ρωσικο πολεμικό


Τον δάγκωσε ο σκύλος του στα αχαμνά και πέθανε


Έχασε τη ζωή του ο 30χρονος που δυο μέρες πριν τον είχε δαγκώσει στα… αχαμνά το ίδιο του το πιτ μπουλ, μέσα στο διαμέρισμά του στο Μιλάνο.
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τηλεφώνημα της αρραβωνιαστικιάς του στις αρχές, που ανησύχησε επειδή ο 30χρονος
δεν απαντούσε στις κλήσεις της.

Στη λίστα Άδωνις & Δημαράς «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις στις εκλογές του 2010


Σε ενενήντα συνδυασμούς επιβλήθηκαν πρόστιμα για τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκλογικών δαπανών κατά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2010. Οι σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων αφορούν κατά κύριο λόγω αφορούν στη μη ανάρτηση των εσόδων των συνδυασμών στην Κεντρική Βάση Δεδομένων, την αναντιστοιχία μεταξύ των βιβλίων των συνδυασμών και των καταχωρήσεων στην Κεντρική Βάση Δεδομένων, αλλά και τη διακίνηση εσόδων- εξόδων με άλλα μέσα πλην τραπεζικού λογαριασμού.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΨΥΛΛΟΥΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΗ !


Γίνεται πραγματικά χαμός αυτές τις τελευταίες μέρες στο δημοτικό διαμέρισμα της Αλμυρής του Δήμου Κορινθίων από “επιθέσεις” σμήνους ψύλλων που έχουν κατακλύσει την περιοχή .

Σήμερα μάλιστα μεταφέρθηκε και ένα μικρό παιδάκι στο Νοσοκομείο Κορίνθου το οποίο είχε δεχθεί πολλαπλά τσιμπήματα από ψύλλους .

ΥΠΟΙΚ: Τη Δευτέρα η τρόικα στην Ελλάδα

Την ώρα που δημοσίευμα του Reuters, αναφέρει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, το υπουργείο Οικονομικών, αξιωματούχοι της ΕΚΤ και του ΔΝΤ διαβεβαιώνουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα η τρόικα θα ξεκινήσει κανονικά
 την επιθεώρηση του ελληνικού οικονομικού προγράμματος.



«Χωρίς αλλαγές, στρατιές ιδιοκτητών ακινήτων θα μπουν φυλακή»



Συνέντευξη Τύπου ιδιοκτητών ακινήτων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων
Αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο προσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων «στρατιές ιδιοκτητών αστικών ακινήτων της χώρας θα οδηγηθούν στις φυλακές» εκτίμησαν εκπρόσωποι ιδιοκτητών ακινήτων, δικηγόρων και συμβολαιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

Όπως ανέφεραν, για άλλη μια φορά το κύριο φορολογικό βάρος του ενιαίου φόρου ακινήτων πέφτει στην αστική ακίνητη ιδιοκτησία, η οποία έχει πληγεί από τις ειδικές εισφορές.

Τη «σημαντική αναμόρφωση» του ενιαίου φόρου ακινήτων θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ


Στην απόφαση ότι η Κ. Ο. του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τη σημαντική αναμόρφωση του νόμου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας Οικονομικών του κόμματος. Νωρίτερα ασκούσε κριτική στο υπουργείο Οικονομικών για μη αποτελεσματική διαπραγμάτευση με την τρόικα.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ-350.000€ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
350.000€ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ
ΔΩΡΟ 2.000.000€-4.000.000€ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ

Σήμερα 31/10/2013 συνεχιζόταν στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων η δίκη των πέντε κατηγορουμένων των εταιρειών χονδρεμπορίου ξένων γλωσσών που τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού το 2009 για κατάχρηση συλλογικής δεσπόζουσας θέσης (υπόθεση γνωστή ως καρτέλ ξενόγλωσσου βιβλίου).

Με την έναρξη της διαδικασίας οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υπέβαλαν ένσταση παραγραφής με βάση τον νέο νόμο 4198/2013 για την αποσυμφόρηση των Δικαστηρίων. Η ένσταση τους έγινε δεκτή και η δίκη διεκόπη οριστικά.

Νεοτερα στοιχεια για τον σκελετο στον Αγιο Αδριανο Ναυπλιας


Όπως σας ενημερὠσαμε χθες, εντοπίστηκαν ανθρώπινα υπολείμματα κοντά στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίας. Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε τυχαία ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο χώρο που βρισκόταν ο σκελετός του άτυχου άνδρα, υπήρχε ένα τσαντάκι που μέσα είχε την ρουμάνικη ταυτότητά του, ενώ ο σκελετός μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για ιατροδικαστική εξέταση.

Από χθες που ανεβάσαμε την είδηση, ψάξαμε περισσότερο το θέμα και μάθαμε πως ο Ρουμάνος ήταν 60 χρονών και πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ήταν θύμα δολοφονίας. Το περίεργο είναι πως ούτε είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις αρχές ούτε κανείς τον αναζήτησε τόσο καιρό…

Σύσκεψη για τη μεταφορά στερεών απορριμμάτων των Δήμων Ερμιονίδας και Τρίπολης



Με πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αντικείμενο τη συζήτηση επί του προβλήματος της μεταφοράς στερεών απορριμμάτων των Δήμων Ερμιονίδας και Τρίπολης στο ΧΥΤΑ της Φυλής.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου,

Nομιμοποιούνται χωρίς πρόστιμο τα αυθαίρετα της Εκκλησίας και της ΔΕΗ - Τι προβλέπει ο νέος νόμος



Το σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα φέρνει πολλές ευνοϊκές ρυθμίσεις. Μικρές παραβάσεις θα νομιμοποιούνται με 500 ευρώ μέχρι και σε 100 δόσεις, εφόσον το αυθαίρετο δηλωθεί έως το τέλος του 2013. Εντύπωση προκαλεί το ότι νομιμοποιούνται άνευ προστίμου τα αυθαίρετα της Εκκλησίας και της ΔΕΗ.

Θα πάνε στη φυλακή στρατιές ιδιοκτητών εξαιτίας του φόρου ακινήτων

   
ΟΙ «ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ» ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο προσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων,

«στρατιές ιδιοκτητών αστικών ακινήτων της χώρας θα οδηγηθούν στις φυλακές», προειδοποίησαν εκπρόσωποι ιδιοκτητών ακινήτων, δικηγόρων και συμβολαιογράφων, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν για το θέμα του νέου φόρου

Δημοτική Αστυνομία: 30 διορισμοί με πλαστά δικαιολογητικά Ο έλεγχος πραγματοποιείται σε 3.576 υπαλλήλους



Τριάντα περιπτώσεις δημοτικών αστυνομικών, που έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών, προκειμένου να προσληφθούν σε δήμους της χώρας, εντόπισαν οι μέχρι στιγμής έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

Με αφορμή τους ελέγχους, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι «η εποχή όπου ορισμένοι επιτήδειοι, με την άγνοια ή ακόμη και την ανοχή της Πολιτείας, λειτουργούσαν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου τελείωσε».

Στην Αργολίδα ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ


Επίσκεψη στην Αργολίδα θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης
την Παρασκευή 8/11/2013. Θα επισκεφθεί τον αντιπεριφερειάρχη και θα δώσει συνένετευξη τύπου . Σε σύσκεψη που θα γίνει με μέλη και φίλους του κόμματος θα γίνει ανάλυση των θέσεων εν όψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβρη .

"Αν ανοίξω το στόμα μου θα γίνει κόλαση"



Στις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ με στόχο τους αμερικανούς πρεσβευτές σε Αθήνα και Άγκυρα εμμένει ο Θ. Πάγκαλος, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα όταν μπορεί και όπου μπορεί πρέπει να κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι».

Προειδοποίησε δε ότι αν ανοίξει το στόμα του «θα γίνει στην Αθήνα κόλαση».

Με νέες δηλώσεις του, την Πέμπτη, στο "Βήμα 99,5", δίνοντας τη δική του απάντηση στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε, είπε:

.Οι μελέτες στο θέμα του χωρισμού δείχνουν, ότι στο 70 με 90% των διαζυγίων ο ένας σύζυγος θέλει να βγει από το γάμο, ενώ ο άλλος δεν θέλει. Μιας και ο ένας από τους δύο συζύγους έχει ξεκινήσει τη διαδικασία του χωρισμού συναισθηματικά μέσα του ήδη πριν καιρό, η στιγμή που πράγματι θα ξεκινήσει η νομική διαδικασία, βρίσκει τον άλλο σύζυγο απροετοίμαστο συναισθηματικά και σε κατάσταση σοκαριστική. Έτσι, συχνά γίνεται μια ακόμα προσπάθεια συμφιλίωσης, γεγονός που ίσως εξηγεί γιατί το 50% περίπου των αιτήσεων διαζυγίων αποσύρεται.....

Σχέδιο νόμου για τα προβλήματα του «Καλλικράτη»


Νομοσχέδιο που θα αντιμετωπίζει τα θέματα που έχουν ανακύψει στην εφαρμογή του «Καλλικράτη» θα καταθέσει σύντομα στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να θεσμοθετηθεί ένας ενιαίος Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.

Ο κ. Μιχελάκης συμμερίστηκε την άποψη -που εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος- ότι στον «Καλλικράτη» τίποτα δεν είναι ταμπού και δέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγος, άλλωστε, για τον οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών που θα τα ρυθμίζει.

ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ >>>> Παραίτηση Βενιζέλου από ΠΑΣΟΚ!


Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επιβεβαιωμένη δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ
«Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ, κάτω από την ηγεσία του, θα πάρει εξευτελιστικά ποσοστά στις ευρωεκλογές και θα κινδυνεύσει να μην εκλέξει ευρωβουλευτή». Η φράση αυτή αποδίδεται από την εφημερίδα NEWSBOMB σε στενό συνεργάτη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό την κακή διάθεση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας, παρά τις «ενέσεις», που γίνονται από συγκεκριμένα κέντρα για να διατηρηθεί η κυβερνητική σταθερότητα.
Η τάση δείχνει περαιτέρω αποσυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να επιταχυνθεί το επόμενο διάστημα με δεδομένη και την επιδείνωση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.
Τον υπονομεύουν ΓΑΠ-Σημίτης

Νέο καθεστώς ΦΠΑ από το 2015 για τις τηλεπικοινωνιακές, ραδιοτηλεοπτικές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες



Η ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε πρακτικές οδηγίες για να προετοιμάσει τις επιχειρήσεις για το νέο καθεστώς ΦΠΑ που θα ισχύσει στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών από το 2015.
Ο σκοπός των οδηγιών είναι να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένες να εφαρμόσουν το νέο καθεστώς την στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ.
Σύμφωνα με το νέο καθεστώς, το ΦΠΑ για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες θα χρεώνεται με βάση τον τόπο του αγοραστή και όχι με βάση τον τόπο του πωλητή.

ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ - Ελεύθερη συμβίωση στα ομόφυλα ζευγάρια και στην Ελλάδα;

Το ΕΔΑΔ αποφασίζει για την επέκταση του νόμου μετά από προσφυγή του
Γρ. Βαλιανάτου και οκτώ ακόμη πολιτών


Στις 7 Νοεμβρίου, θα αποφασίσει, μετά από δημόσια ακρόαση, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επί της προσφυγής για την επέκταση και στα ομόφυλα ζευγάρια που ζουν στην Ελλάδα, του νόμου που αναγνωρίζει την ελεύθερη συμβίωση μεταξύ ανύπαντρων ετερόφυλων ζευγαριών. 
 Την προσφυγή έχουν καταθέσει ο Γρηγόρης Βαλιανάτος και οκτώ ακόμη έλληνες υπήκοοι, καταγγέλλοντας ότι ο νόμος που ψηφίστηκε στην Ελλάδα, αποκλείει τα ομόφυλα ζευγάρια από το πεδίο εφαρμογής του. Στην προσφυγή γίνεται λόγος για παραβίαση των διατάξεων της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απαγορεύει τις διακρίσεις. Πηγή: www.lifo.gr

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ( VIDEO MAXDIGITAL)

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στο Μεσαιωνικό φρούριο Μπούρτζι, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της 25ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων με επικεφαλής τον Διευθυντή της υπηρεσίας Δ. Αθανασούλη. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την μελέτη στερέωσης – αποκατάστασης - ανάδειξης και επανάχρησης του φρουρίου Μπούρτζι που ξεκινάει το προσεχές διάστημα 
με προϋπολογισμό 2.790.000,00€ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

25η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ



Μελέτη στερέωσης – αποκατάστασης - ανάδειξης και επανάχρησης του Φρουρίου Μπούρτζι στο Nαύπλιο
Το φρούριο Μπούρτζι είναι μέγιστης σπουδαιότητας μνημείο και ένα από τα σημαντικότερα οχυρωματικά έργα του ελληνικού χώρου. Έχει κηρυχθεί με το Β.Δ. 25-2-1922 (ΦΕΚ 28/Α/26-2-1922) ως προέχον μνημείο. Είναι κτισμένο πάνω σε βραχονησίδα στην είσοδο του λιμανιού της πόλης του Ναυπλίου. Το νησί οχυρώθηκε στην περίοδο της Α΄ Ενετοκρατίας (1471) όταν προβλεπτής (provedittore), δηλ. διοικητής του Ναυπλίου ήταν ο Πασκουαλίνγκο (Pasqualingo). Ο αρχικός σχεδιασμός έγινε από τον αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαμπέλο (A. Gambello) και το έργο συνεχίστηκε από τον Μπρανκαλεόνε (Brancaleone).

ΣOK " Πάγωσαν " με αυτό που είδαν ...



Μπροστά σε έναν…
σταυρό ήρθαν οι κάτοικοι του Λυκοδρομίου στην ορεινή Ξάνθη, όταν έκοψαν ένα πεύκο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Ιερού της εκκλησίας Κωνσταντίνου και Ελένης.
Σύμφωνα με το ThrakiToday, τόσο ο ιερέας του χωρίου όσο και οι κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το ασυνήθιστο θέαμα, σχολίασαν ποικιλοτρόπως τον σταυρό που βρέθηκε στον κορμό του δέντρου, προσπαθώντας να εξηγήσουν αυτό το σπάνιο δημιούργημα της φύσης.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!

Προχθές αποκαλύψαμε στον Λόγιο Ερμή, τον νόμο που περάσανε από την βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€.

Γ.Αναγνώστου: Με απόφαση Γιάννη Μανιάτη δυνατότητα χρηματοδότησης της αποχέτευσης πρώην Δήμου Λέρνας


Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας μας, με τον Υπουργό ΠΕΚΑ και Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη, πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του Υπουργού, να δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να προκηρυχθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον Άξονα ΙΙ του ΕΠΠΕΡΑΑ, για την υποβολή προτάσεων αποχετευτικών δικτύων.

Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΓΙΑΤΡΟΙ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ


Τα σωματεία της ΕΠΣ Αργολίδας μπορούν να απευθύνονται στους παρακάτω γιατρούς .....
και φυσικοθεραπευτές για την επιβεβλημένη παρουσία τους στους αγώνες. Η αμοιβή καθορίστηκε μετά από συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους στο ποσό των 30 e για τους αγώνες της περιοχής των δήμων ΑΡΓΟΥΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ, 40e για την περιοχή ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και 50e για την περιοχή TΡOIZHNIAΣ.Επίσης όσοι γιατροί και φυσικοθεραπευτές επιθυμούν να χρησιμοποιούνται ως γιατροί και φυσικοθεραπευτές αγώνων μπορούν να το δηλώσουν  στην ΕΠΣΑ. (Τηλ.27520-28744 ή στους κ.κ. Σιδέρη Βασ. και Κατσένη Δημ.) 
ΓΙΑΤΡΟΙ:Στο τηλέφωνο 27510-20000-01
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ;

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΗΛ.6976481657
ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤΗΛ.6936621209
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤΗΛ.6974437938
ΣΠΑΝΟΥΠΑΝΑΓΟΥΛΑΤΗΛ.6944202047
ΑΥΔΟΥΣΗΕΛΕΝΗΤΗΛ.6980563049
ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΗΛ.6941412095
ΜΑΓΟΥΛΑΧΡΙΣΤΙΝΑΤΗΛ.6942902180
ΤΑΜΠΑΚΗΣΟΦΙΑΤΗΛ.6934670756


Δ. Κοδέλας: "Δε γνωρίζει ή συνειδητά παραπλανεί το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τον αριθμό εκπαιδευτικών που στελεχώνουν το σχολείο των Μύλων;"
Σε ερώτησή μας προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την ανάγκη να τοποθετηθεί τρίτος δάσκαλος στο τριθέσιο δημοτικό σχολείο των Μύλων το υπουργείο απάντησε τα εξής:
“Περαιτέρω όπως προκύπτει από το πληροφοριακό σύστημα καταγραφής του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με ημερομηνία ενημέρωσης του συστήματος 04.10.2013, η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας έχουν στελεχώσει το Δημοτικό Σχολείο Μύλων με τρίτο (3) εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και λειτουργεί κανονικά.”

Περισσότερες από 50.000 αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου


Περισσότερες από 50.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Οικονομικών για την παροχή... του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αυτά στοιχεία του ΚΕΠΥΟ δείχνουν ότι οι δικαιούχοι -που συνολικά ανέρχονται σε 580.000- σπεύδουν με ταχύτερους ρυθμούς να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις εφέτος -σε σχέση με πέρυσι.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς στα ΕΛΤΑ Λαγκαδά - Υπάρχει τραυματισμένος αστυνομικός

Ένοπλη ληστεία στην οποία σημειώθηκαν και πυροβολισμοί έλαβε χώρα πριν από λίγο στα ΕΛΤΑ Λαγκαδά. 

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες, αφού πυροβόλησαν και προς αστυνομικό τον οποίο και τραυμάτισαν, διέφυγαν με μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός για την σύλληψη των δραστών.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΓΟΣ ( VIDEO )



Πρόταση από βουλευτές να συνεχίσει το χαράτσι και το 2014

Προτείνουν μείωση 10% στο φόρο του 2013 - Να μην φορολογηθούν καθόλου τα αγροτεμάχια το 2014
Άδικο και «σκληρό» χαρακτήρισαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το νέο ενιαίο φόρο ακινήτων που θα επιβαρύνει από 1η Ιανουαρίου 2014 εκατομμύρια νοικοκυριά.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά



Συνελήφθησαν, χθες (30.10.2013) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 35, 41 και 50 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν συνολικά ποσότητα ηρωίνης, βάρους -13- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Ο «τραγικώτατος των ποιητών» και ο «από σκηνής φιλόσοφος».


Από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Πελοποννήσου ανακοινώνεται πως ξεκινά σήμερα το 40ο ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων με θέμα: ¨ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ: Ο «τραγικώτατος των ποιητών» και ο «από σκηνής φιλόσοφος». Παράδοση και νεωτερικότητα¨
Το συνέδριο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο Σπάρτης, αίθουσα Λακώνων ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου. 
Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης, το Σύνδεσμο Φιλολόγων Λακωνίας, 
με χορηγό την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας.

«Tο Ταξίδι του Φερεϋντούν»,


«Tο Ταξίδι του Φερεϋντούν», του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους βασισμένο στη ζωή του φιλέλληνα Πέρση ποιητή Φερεϋντούν Φαριάντ, θα παρουσιαστεί την Κ υ ρ ι α κ ή 3 Ν ο ε μ β ρ ί ο υ 2013 στις 11.00 το πρωί στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η γνωστή παραμυθού Ερασμία Ηλιοπούλου.
Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά πάνω από 9 ετών και εφήβους.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Φιλολόγων Αργολίδας και ο Σύλλογος Φίλων του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών, ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη που λειτουργεί στα πλαίσια των δράσεων της ΚΕΔΑΜ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΔΟΕ: Κατέσχεσε 92 λιμουζίνες, αλλά και τσίπουρο!


ΣΔΟΕ: Κατέσχεσε 92 λιμουζίνες, αλλά και τσίπουρο!

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου διενήργησε, με βάση επιχειρησιακό σχέδιο, ελέγχους σε όλη την επικράτεια σχετικά με την παράνομη κυκλοφορία αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες από μη δικαιούχα πρόσωπα.

Μετακομίζει το ΥΠΕΚΑ


Στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ετήσιο όφελος για το ελληνικό δημόσιο από την επικείμενη μετεγκατάσταση της πλειοψηφίας των υπηρεσιών του ΥΠΕΚΑ στο κτίριο του πρώην υπουργείου Παιδείας, επί της οδού Μητροπόλεως, ιδιοκτησίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΚΑ, το ετήσιο κόστος της μίσθωσης του κτιρίου επί της οδού Μητροπόλεως ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ μέχρι πρότινος το ετήσιο κόστος των 22 μισθωμένων κτιρίων του ΥΠΕΚΑ ανέρχονταν αντιστοίχως σε έξι εκατομμύρια ευρώ.

Όταν ακούσετε για τα 12 ναυτικά μίλια στην τηλεόραση, να ετοιμάζεστε..



Τον ρώτησαν : ¨Γέροντα , πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο ;¨
¨Όταν¨, λέει, ¨θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια , για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης ) από 6 σε 12 μίλλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί.”

Τον ξαναρώτησαν : ¨Και ποια κράτη θα συμμετέχουν ;¨

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στο Αίγιο



Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:03 στην βόρεια Πελοπόννησο.
Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 2χλμ. βόρεια του Αιγίου, 27χλμ. βόρεια των Καλαβρύτων και 33χλμ. δυτικά της Πάτρας

Λευκό κολάν που αναστατώνει ( Ελληνίδα )

Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και με αναλογίες ανατολίτικες αλλά γυμνασμένες η Βίκυ Τσιλίκη ποζάρει με λευκό κολαν και αναστατώνει τους φίλους της...


Το κορίτσι ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και οι συνεργασίες της είναι κυρίως με Αμερικανικές εταιρείες. Ο λόγος εμφανής…

Νέο ραντεβού Σαμαρά - Βενιζέλου



Σχεδόν δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο, το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτο θέμα στη συνάντηση ήταν τα αποτελέσματα της επίσκεψης του ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ωστόσο το θέμα που συζητήθηκε εκτενώς ήταν το κρίσιμο ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Την Πέμπτη θα γίνει νέα συνάντηση του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με αντικείμενο το ΕΣΠΑ και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Άρωμα εκλογών

Είναι φανερό ότι πάμε σε ρήξη με την τρόικα. Εκτός και αν όλες αυτές οι «κόκκινες γραμμές» και οι παλικαρισμοί της κυβέρνησης, άρνησης των οριζοντίων μέτρων, αποδειχτούν για ακόμα μία φορά φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες.


Πάμε σε ρήξη, γιατί και οι τροϊκανοί είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν μέχρι τα άκρα. Δεν δέχονται από τώρα τις προτάσεις-λύσεις της κυβέρνησης για τα ασφαλιστικά ταμεία, για τις απολύσεις-μετατάξεις στο Δημόσιο, το μη κλείσιμο των πολεμικών βιομηχανιών και για τα φορολογικά μέτρα και για άλλα πολλά.

9.600.000 ΕΥΡΩ ΣΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ



Ιδιώτης έλαβε έμβασμα από offshore ύψους 6,71 εκατ. ευρώ αλλά «ξέχασε» να το δηλώσει στην εφορία, μια offshore εταιρία δεν πλήρωσε φόρους ύψους 1,319 εκατ. ευρώ, μια άλλη offshore στο Κρανίδι δεν είχε πληρώσει ειδικό φόρο ακινήτων 9,6 εκατ. ευρώ για τα έτη 2003 -2013, ένα φαρμακείο απέκρυψε εισοδήματα ύψους 2,75 εκατ. ευρώ από παράνομη πώληση αναβολικών. Πρόκειται για ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί σε πρόσωπα μεγάλης περιουσίας.
Επίσης η Υπηρεσία δέσμευσε 92 πολυτελή αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες προκειμένου να γίνει ο φορολογικός και τελωνειακός έλεγχος νόμιμης κυκλοφορίας.

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Κινδυνεύουν ζωές στα νοσοκομεία!

ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ
Στοίχημα ζωής και θανάτου με τους ασθενείς στην εφημερία του Ευαγγελισμού λόγω μη έγκαιρης επισκευής των αξονικών τομογράφων, καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).


Ο ΙΣΑ έπειτα από έγγραφο του Συλλόγου Ειδικευομένων Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», τονίζει ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές στη γενική εφημερία του νοσοκομείου, καλούνται να αντιμετωπίσουν βαριά περιστατικά από όλη την Αττική και την ελληνική περιφέρεια χωρίς να λειτουργεί κανένας αξονικός τομογράφος.

LIVE στο Φουγάρο Καφέ Nana Simopoulos & Yannis Arzimanoglou Quartets

1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2013
Το Φουγάρο, κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας, πιστό στη δέσμευσή του για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, φιλοξενεί 2 εξαιρετικά μουσικά σχήματα αναγνωρισμένα σε Ελλάδα και εξωτερικό για 3 δυναμικά LIVE.

Έτσι, την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, το Καφέ του Φουγάρου θα πλημμυρίσει με μελωδίες της jazz, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να έρθει σε επαφή με τη σύγχρονη διεθνή σκηνή μέσα από το έργο δύο εξαιρετικών εκπροσώπων της.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ


Όσοι από τους ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ του ΟΑΕΕ μπήκαν στην διαδικασία να καταθέσουν μόνοι 

τους τις επιστολές στο Ο.Α.Ε.Ε. και στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΠΟΛΙΤΗ πρέπει σαν συνέχεια να 

συμπληρώσουν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ σφραγισμένη για το γνήσιο της 

υπογραφής από τα Κ.Ε.Π. και να παραδοθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 6/11/13 στο 

κατάστημα Καλοθέου sport Κορίνθου 45 Αργοί τηλ.27510-25480 ή στο κατάστημα Lamaison 
Δαναού 18 Αργος τηλ. 27510-62764 ώρες καταστημάτων .