Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ !

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  


Ικανοποιητική χαρακτηρίζει η τρόικα την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.
Πρόκειται για κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν την Κυριακή Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συζητήσεις θα διακοπούν προσωρινά για την ολοκλήρωση τεχνικών ζητημάτων και αναμένεται να επαναληφθούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινότητα των αμερικανοεβραίων

Αντώνης Σαμαράς: «Θα ξεριζώσουμε μέχρι τέλους τη Χρυσή Αυγή»


Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι τέλους στο ξερίζωμα και στην απαξίωση της Χρυσής Αυγής διεμήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κοινότητα των αμερικανοεβραίων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ



ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 1. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-09-2013 ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

TΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α1 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αποτελέσματα και Βαθμολογία


Παρελθόν αποτελεί η τρίτη αγωνιστική για την Α1 Αργολίδας και το  3 στα 3 έχουν κάνει μόνο δύο ομάδες.
Ο Αστέρας Δρεπανιακός που κέρδισε και τον Παμιδεατικό με 1-0 αλλά και η Ένωση Λέρνας που μέσα στην έδρα της κέρδισε τον Τροιζηνιακό με 3-1.





Στα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαμε :

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ - ΜΕΘΑΝΑ                                    0-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.  - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δ.                       1-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. - ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ                   1-0
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ                  3-1
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ Κ.   2-3
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ   5-0
ΣΠΕΤΣΕΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ   2-2
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Π. - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ                            3-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 9
2. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ                    9
3. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 7
4. ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 6
5. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 6
6. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 6
7. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ                          6
8. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 5
9. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ 4
10. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 3
11. ΜΕΘΑΝΑ                              3
12. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 1
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.              1
14. ΣΠΕΤΣΕΣ          1
15. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ  1
16. ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ 0

ΤΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  


Συνελήφθη, σήμερα (30-9-2013) το πρωί, στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ,

ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΥ - ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΥ - ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ κ. ΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑ

Στα πλαίσια της προώθησης του ιαματικού τουρισμού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και εκπρόσωπος για τον Θερμαλισμό, κ. Λούκας Λουκάς, υπό την ιδιότητά του ως μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, παρέστη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Λουτροπόλεων Ελλάδας, που έλαβε χώρα στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

«Ο Παλαμήδης»

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρατηρείται έντονη ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για πρόσβαση σε πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Έτσι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού της, σας ενημερώνει πως από την Τρίτη 1/10/2013 θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο 8:00 – 19:00.

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρόδη Κράτσα προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να ζητήσει να συμπεριληφθεί το Ναύπλιο στον κατάλογο των περιοχών παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.:

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

                              
                 Συμβολισμός και σκοπιμότητα

Η επιλογή της δεξιάς χειρός και του μετώπου ως σημείων χάραξης – Συμβολισμός και σκοπιμότητα

Οι ανεμομίκτες και οι πομώνες Στην Αργολίδα

ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΜΙΆ ΕΠΙΔΡΟΜΉ 
ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΠΟΥ ΒΓΆΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ 

Οι ανεμομίκτες και οι πομώνες στα χωριά, παύουν ξαφνικά να λειτουργούν γιατί, κάποιοι λαθρομετανάστες και κάποιοι τσιγγάνοι κλέβουν τα μοτέρ.


ΑΡΓΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΚΌ - Ν. ΤΊΡΥΝΘΑ - ΚΟΥΡΤΑΚΙ  


Επιστολή Ξηρού για την εξάρθρωση της Χ.Α.

Επιστολή από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την 17 Νοέμβρη

 έστειλε ο Χριστόδουλος Ξηρός, σχετικά με την «εξάρθρωση της ναζιστικής συμμορίας» όπως αναφέρει, τονίζοντας ότι «οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος»… Συνεχίζει η επιστολή: «Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των «δημοσκοπήσεων» ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη σημερινή πρακτική του το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του, εκτρέφει και γιγαντώνει ένα αστυνομικό – δικαστικό κράτος, που θα κινείται κατά βουλάς του, με απλά λόγια «ράβει ράμματα και για τη δική μας γούνα». Η αριστερά από την πλευρά της, αρνούμενη να αποδεχτεί την επιβεβλημένη από τον αντίπαλο σύγκρουση, φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης τόσο γιατί επέτρεψε στους φασίστες να οργανώνουν τις γειτονιές, όσο και για τα φληναφήματα περί «συνταγματικού τόξου» που εκτός των άλλων μοιράζει και εύσημα δημοκρατικής ομαλότητας σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα. - Ας το πάρουμε απόφαση. - Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ’ τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο. - Με μάχη στο δρόμο. Χριστόδουλος Ξηρός φυλακές Κορυδαλλού 28/9/2013″. http://arouraios.gr

Εργαζόμενοι Ο.Τ.Α.Αργολίδας

Και τώρα... που κατακάθισαν οι χθεσινές εικόνες μέσα μου...
δε νιώθω τελικά καμία δικαίωση γιατί τα κατακάθια στις ψυχές είναι ανάμεσα μας και γιατί κοιτάμε την επιφάνεια και όχι τον βόθρο που κρύβεται κάτω από αυτή...
Οι "σωτήρες" είναι τελικά το μόρφωμα του φιδιού... αυτοί που επωάζουν τα αυγά...
"Δώσε τ’ αυγά, μα κράτα την κότα..."... και τσιμπάμε και πανηγυρίζουμε ενώ θα έπρεπε να απαιτούμε οι ηθικοί αυτουργοί των αυγών να είναι με βραχιολάκια μαζί με τα αυγά... !!!
Μας "εξαρθρώνουν" και εμάς...

F/B Εργαζόμενοι Ο.Τ.Α.Αργολίδας

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Είσαστε σίγουροι;»

                                     Γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο zougla.gr....

Αναρωτιέστε εάν είναι βιαστικά όλα όσα συνέβησαν. Εάν έγιναν ανεξήγητα γρήγορα. Ε, λοιπόν, ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι!
Άλλο πράγμα η σύλληψη ενός πολίτη, άλλο εκείνη του βουλευτή και εντελώς διαφορετικό η σύλληψη αρχηγού κόμματος. Στη συνείδηση μερίδας του απλού κόσμου δεν έχει παγιωθεί η πεποίθηση ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και διέπραξαν εγκλήματα για τα οποία πρέπει να συλληφθούν. Τα ερωτήματα είναι υπαρκτά.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-1


Με το γκολ του Λουμπαρδέα στο 22’ έφυγε ο Παναργειακός με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την δύσκολη έδρα του Αιτωλικού.
Η ομάδα του Άργους υποχρεώθηκε να αγωνιστεί σε όλο το β’ ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στο 45’ με β’ κίτρινη ο Φλώρος.
Ο Παναργειακός εκτός του γκολ που προήλθε από φάουλ και σουτ, είχε άλλες δυο ευκαιρίες με Κουτσοδήμο πριν το γκολ, το πλασέ του οποίου απέκρουσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί πριν τη γραμμή και ένα σουτ του Αγγελόπουλου έξω.
Στο β’ ημίχρονο το πιο σημαντικό ήταν ένα σουτ του Μακρίδη στο 75’ στην έξω πλευρά των δικτύων.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ι.Δουβίκας): Μένιος- Νώτης, Μπόμπος, Φίλης, Φλώρος- Παπαϊωάννου, Λουμπαρδέας- Καραγκούνης (46’ λ.τρ. Ισούφη), Μακρίδης (79’ Τριμπόνιας), Κουτσοδήμος- Αγγελόπουλος (88’ Ταμπάκης)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«διώκουν εμάς για να φοβηθείς εσύ ελληνικέ λαέ. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται»


   Την Πέμπτη η απολογία του Χρήστου Παππά


Ο βουλευτής, κατηγορούμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, δήλωσε κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο «διώκουν εμάς για να φοβηθείς εσύ ελληνικέ λαέ.

Πολιτιστικός και εξωραιστικός σύλλογος φίλων της Κρύας Βρύσης ''ο Κτενιάς''

Ο πολιτιστικός και εξωραιστικός σύλλογος φίλων της Κρύας Βρύσης ''ο Κτενιάς'' έχει διανύσει μια πορεία 13 χρόνων.Απο την ίδρυση του,παράλληλα με τα πολιτιστικά, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια εξωραισμού του χωριού μας.Η ανυπολόγιστη αξία του έργου δικαίωσε τους κόπους όλων όσων εργάστηκαν με μεράκι ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για να αλλάξει πλήρως η όψη της Κρύας Βρύσης.


Μετά τις σημερινές εκλογές και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου συνεχίζουμε την πορεία μας μπαίνοντας σε ένα νέο κύκλο με κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις κάνοντας παράλληλα άνοιγμα στους νέους ανθρώπους.
Πολιτιστικός & Εξωραιστικός Σύλλογος Φίλων Κρύας Βρύσης ''Ο Κτενιάς''

Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 10

Σας περιμένουμε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα με σκοπό να καθαρίσουμε τον υδροβιότοπο Κοιλάδας.

Είναι ένας από τους σημαντικούς Υδροβιότοπους της περιοχής μας και όχι μόνο… Ο χώρος του κάθε χρόνο φιλοξενεί σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν καταφύγιο στα ήρεμα νερά και στης καλαμιές του. Στον ίδιο χώρο συγκατοικούν και θαλάσσιες χελώνες.

Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μεγάλων Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων

Τελέσθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Ιερέας του ναού πατέρας Κυριακός
Καλά είναι και τα μνημόσυνα άλλα δεν κοστίζει μια περιουσία το να αγοράσετε δύο κιλά χρώμα, δυο κιλά διαβρωτικό ώστε να σβήσετε τα συνθήματα από αυτές τις προτομές. Ίσως είναι οι πιο αξιολογότεροι ευεργέτες που πέρασαν ποτέ από το Ναύπλιο, άφησαν μια ολόκληρη περιουσία, αρκετά χρήματα στην Alphα Bank, χρήματα τα  οποία στην πορεία (χάθηκαν;)  ανετέθησαν για σκοπούς που δεν έφεραν αποτέλεσμα; Σημασία έχει ότι αυτή την εικόνα δεν θα ήθελαν να την έβλεπαν οι ευεργέτες μας. 
Αν ήξεραν ότι μετά από τόσα χρόνια θα χρησιμοποιούσατε εσείς οι πολιτικοί που έχετε περάσει κατά καιρούς από αυτό το χώρο και τον έχετε παραχωρήσει για Πανεπιστήμιο δε θα σας έκαναν το χατήρι να σας τα δωρίσουν.
Διότι είναι ντροπή για τη μνήμη τους. 


ΠΑΣΟΚ για την Χρυσή Αυγή

Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η δημοκρατική και πολιτική σταθερότητα ,η δικαιοσύνη και η εξάλειψη φαινομένων βίας, φόβου, ρατσισμού και εκτροπής από την δημοκρατική πορεία.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενεργοποίησε θεσμικά 

Α.Σαμαράς: Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές

Εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Αντώνης Σαμαράς αναχώρησε λίγο μετά τη 1.30 μμ από το Μαξίμου για το αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.
Στο σύντομο τετ α τετ με τους δημοσιογράφους χρησιμοποίησε τέσσερις λέξεις για να δώσει το στίγμα των επόμενων κινήσεων της κυβέρνησης: «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές».
Με τον τρόπο αυτό –όπως και με την αναχώρηση για τις ΗΠΑ– ο πρωθυπουργός τερμάτισε και επισήμως την εκλογολογία των τελευταίων ημερών, δεδομένου ότι από το πρωί, με αφορμή τις συλλήψεις, ακούσθηκαν εκ νέου «γαλάζιες» φωνές ότι αυτή είναι η «χρυσή ευκαιρία» για προκήρυξη εθνικών εκλογών.Πηγή:www.capital.gr

ΜΑΎΡΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΤΟ ΠΑΛΑΜΉΔΙ ΣΉΜΕΡΑ

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ?

                  Ανταποκρίθηκε  στις διαρκείς μας εκλύσεις                                               Ο Δήμαρχος Ναυπλίου μπράβο του 

Πανναυπλιακός - Μεσσηνιακός 1-2 Γ΄Εθνική 4ος Όμιλος .


ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ): Κατσαούνης, Μπελέσης, Κιρβαλίτζε, Θ. Μπελέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Τσακμάκης, Καπλατζής, Δρυμούρας, Γεωργιόπουλος και, Κετσετζόγου, ενώ στο πάγκο βρίσκονται και οι Διαμαντής, Μιχαλόπουλος, Φλεβάρης, Μομιλέφσκι, Η. Μπολέμης. και Καραμάνος
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ): Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Μπιμπίρης, Μπαστακός, Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Ταχμαζίδης, Βιτάλι, Τσουλάκος και Χελάς, ενώ την 18άδα συμπληρώνουν και οι Τσουκάλης, Κουκούτσης, Κουρεντζής, Κόκκαλης, Σπανός, Μανωλόπουλος και Μερκούρης.


Διαιτητές: Μιχελής, Χαλβατζάκος, Τζιλίρης (Σ.Δ. Πειραιά).

video >>>>>>


ΈΚΤΑΚΤΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΧΟΡΕΥΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Από τη μια το μπλε από την άλλη το κόκκινο και στη μέση ο παπάς. Όπα όπα ο παπάς!!!

Χόρεψε ο παπάς και ξανάνιωσε στην Κλειτoρία (Η Κλειτορία βρίσκεται στο Ν.Α. άκρο του Ν. Αχαΐας σε μια ορεινή περιοχή πλούσια σε νερό και βλάστηση)
                                                ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΤΕΟ >>>>>> 27-9-2013 


χόρευε ο παπάς τη νύχτα που έψαχναν τον Παππά (σ.σ Χρήστο Παππά )

Εκδήλωση για τα 120 χρόνια λειτουργίας της Διώρυγας

Με μια σεμνή τελετή στο μνημείο Ελληνο-Ουγγρικής Συνεργασίας παραπλεύρως της παλαιάς γέφυρας του Ισθμού της Κορίνθου, γιορτάστηκαν τα 120 χρόνια λειτουργίας της Διώρυγας της Κορίνθου.


 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ.) με την συνδιοργάνωση της Πρεσβείας της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μειώθηκαν 9,1%

  ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν 9,1% οι μισθοί το β΄ τρίμηνο του έτους
Νέα μείωση κατά 9,1% στους μισθούς κατέγραψε η Στατιστική Υπηρεσία για το β΄τρίμηνο του έτους.

Φόρος στα ανεντόπιστα χωράφια

            Έως και διπλάσιο φόρο θα κληθούν να πληρώσουν
                                      
Παλιά έριχναν την πέτρα και καθόριζαν τα σύνορα στο χωράφι. 
Τώρα η πέτρα αυτή πέφτει στο κεφάλι του ιδιοκτήτη Οι φορολογούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα κενά που ανέδειξε ο νέος νόμος εξαιτίας των λαθών που εντοπίστηκαν στη βάση δεδομένων για την ακίνητη περιουσία, του υπουργείου Οικονομικών και ως εκ τούτου θα πληρώσουν ακριβά τις ελλείψεις και τα λάθη του κρατικού μηχανισμού.

«Ελλήνων Πολιτεία. Άμεση Διαδραστική Δημοκρατία - Θεωρία και πράξη».


Ο κ. Παντελής Γεωργογιάννης, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, παρουσίασε  το βιβλίο του με τίτλο: «Ελλήνων Πολιτεία. Άμεση Διαδραστική Δημοκρατία - Θεωρία και πράξη».
Η παρουσίαση έγινε  το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013  στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο. και την διοργάνωσε  ο Δήμος Ναυπλιέων.

ΑΓΑ...ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΤΑΙΠΕΔ

Ο Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ),


Οπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Ο κ. Μανιατόπουλος ήταν έως σήμερα πρόεδρος στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και μέλος του εποπτικού συμβουλίου στον ΔΕΣΦΑ και πριν από τον διορισμό του θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για τη διατύπωση γνώμης από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σημειώνεται ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ 

Άχρηστοι, ανίκανοι και μοιραίοι ......

                                                 VIDEO >>>>>
ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΈΣΤΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
 ΝΑ ΚΛΕIΣΕΤΕ ........... 


( ΦΩΤΟ  ΣΗΜΕΡΑ 29-9-2013 )  


ΈΚΤΑΚΤΟ ΤΑLΙΒΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ > ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΙΟ (ΡΟΜ)

 Μετά την  Σύλληψη της Εγκληματικής και τα Πρώτα Συμπτώματα

  Ώρα 5.45 μ.μ Το Αυτοσχέδιο εργαλείο δουλείας  προς  Νέα Κιο
Αναζητούν την οδό Κρήτης  δυστυχώς όμως χάνονται  στα παλιό.... σίδερα .
στόχος να δημιουργήσουν μια κοινοπραξία σχετικά με  της εξαγωγές σιδήρου μεταλλικών καπακιών και καλωδίων.
Εφοδιασμένη με ειδικά οχήματα και την συμπαράσταση του ελληνικού κράτους. 
          
               ΌΡΕ ΠΟΥ ΠΆΜΕ  .... ΠΟΥ ΠΑΜΕ         Τ.Κ  ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ  


ΑΠΌ ΕΔΩ ΞΕΤΡΎΠΩΣΑΝ  ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ !!! 
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΎΝ.   

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συγνώμη κι όλας!

Με όλο αυτό που έχει γίνει με την Χρυσή Αυγή θα τελειώσει ποτέ;
 Έχουν αφήσει όλη τις δουλειές τους και ασχολούνται με το να παρακολουθούν τις εξελίξεις.
 Αυτό ρωτάει η γιαγιά μου. 
Αυτό που γίνεται θα βοηθήσει να πάρει την σύνταξή της;
Και εγώ τι να της πω;
 Ότι η Τρόϊκα δεν είναι αυτή που βλέπει.
Αυτή που νομίζει ότι είναι η Τρόϊκα.
Και χτυπά παλαμάκια.


Άντε ντε να τελειώνουμε με αυτούς μου λέει, να βάλουμε μπροστά.
Άντε μήπως βρεις δουλειά παιδί μου την επόμενη ημέρα. Βρε τι έχω πάθει.
Συγνώμη κι όλας!

Ανακοίνωση του ΚΚΕ

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις μετά το δολοφονικό χτύπημα της Χρυσής Αυγής
«1. Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Καμία ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Εδώ και δύο χρόνια μερίδα του πολιτικού, μιντιακού και επιχειρηματικού κατεστημένου έδωσαν τροφή και χώρο να αναπτυχθεί και να θεριέψει το τέρας του φασισμού.

Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ


Εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μαρλαγκούτσος Πέτρος για τη δημιουργία ειδικού βραδυνού συνεργείου φωτισμού που θα έχει «στοχοποιημένες» οδούς, θα διαπιστώνει επιτόπου τις ανάγκες και θα επιδιορθώνει άμεσα τις ανάγκες. Το συνεργείο ξεκινά τις εργασίες του τη Δευτέρα 30/9. Οι δημότες θα μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν τις βλάβες για το φωτισμό και το συνεργείο θα λειτουργεί συμπληρωματικά.

ΔΟΥ Ναυπλίου και το ΚΕΦΥ Κρανιδίου θα συνδεθούν με το ΤΑΞΙΣ 2

                                                  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
 ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                   Ναύπλιο, 28 Σεπτεμβρίου 2013
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, μετά από σχετική επικοινωνία του με τον αρμόδιο